64
nagyon jóóóóó tiszta colin
  • Harly18
    Nem tudtok a játékhoz magyarositást, mert nekem spanyol nyelven van csak meg.
  • CSOCSO
    ahh nekem ez a gamez nagyon bejön.. a gravitácio baromi jol van megcsinálva:) olyanokat lehet borulni bazz:) véletlenűl felmentem egy nagyobbacska dombra és olyat csattantam hogy kitőrt az első kerekem:) fenomenális... csak kuvra nehéz!!! arcade ban nemtom még az első pályát sem megcsinálni..nem azért mert béna vagyok..szépen megyek..csak egyszer csuszok ki egy kicsit megpördülök egy fa miatt és már is behozhatatlan hátrányom van:((( és nem érem el a csöcspointot mielött lejár a számláló...azért ennyire nem kéne nehéznek lennie...
  • Cobra11
    nm. :)
  • CSOCSO
    hagyd.:) már töltöm másról:)
  • CSOCSO
    köszönöm
  • Cobra11
    CSOCSO: Nekem megvan. Ha gondolod holnap elhozom és akkor leszedheted tőlem dcn.
  • CSOCSO
    demo megvolt csak...leszedtem a rally championshipet..ami nem rosz de nem nagy szám... nekem az xtreme tetszett..szvsz nagyon realis volt ahogy dobálta az autot a sok bukkanó..legalábbis a jurósporton kb így néz ki egy rallyverseny.. szal hun van a gamma??
  • JHetfield
    Kisse elkestel ezzel...:]
  • CSOCSO
    hol van a gamma? tudja valaki?
  • Breki33
    jo nem is igy ertettem de azt irtak valamelyik ujsagban hogy annak a folytatasanak szanjak azert hasonlo a cim
  • Anee
    nem
    1-nem az a csapat fejleszti
  • Breki33
    Ez a jatek tenyleg a Rally Championship javitasa?
  • Breki33
    ez engem is erdekelne
  • Bill
    Hali!
    Haveromnak kellenének cheat-ek, mert nem birja végignyomni!
    Télleg hol lehet kocsit nyerni, mert ebben sem tudtam neki segiteni, állitolag végigment szinte mindenen, és nem kapott semmit, csak a pályákat oldotta fel neki....
    Nos!?
    Tud vki segiteni?

Thx!
  • CSOCSO
    nem értem de a colin 2 ben a kormány nem huz vissza hanem áll mint a cölöp akár hova forditom a kormányt áll ott mint az állat:) neketek is?
  • Breki33
    nekem siman ment daemon tools-al
    lehet hogy frissitened kene?
    a 88-ast hasznalod?
  • Dante
    Nekem ezidáig a legjobb játékélményt nyújtó rallys game a Rally championship 2000 volt! Colin2 nem nagyon szorongatta meg!
  • CSOCSO
    belülröl gamezva középről szinte ugyan az a látvány mint az euro sporton mikor mutatják az igaziakat belülről:) nekem ez is tetszik...
  • ATi
    hat nagyon lehangolt az utso par palya, ritka igenytelenre sikeredtek, mar csak a gazt kell nyomni es feket szinte soha, tenyleg arcade, es raadasul kurva konnyu, max az elejen kell picit szenvedni, de ha mar WRCkkel nyomod akkor raversz a mezonyre akar 30 mp-et is egy verseny vegere, eleg lehangolo
    A WRC kocsik foleg a Focuc nem is hasonlit az igazira kivulrol, belulrol stimmel a dolog!
  • Dante
    hát nyomtam én kormánnyal is, de ugyanaz a helyzet, ja és FFb támogatást nem nagyon érzékeltem benne. PS: nekem a legjobb helyezésem 20...
  • Breki33
    NEmtom en az EDonkey-rol szedtem le az ISO-t
    gondolom neked RIp-ed van.

Nezz szet a GAmecopyworld-on hatha
  • Breki33
    te hogy tudsz pezsgozni?
    en mindig 24-ik vagyok :(

nincs valami patch hogy minden kocsit es palyat hasznalni lehessen?
  • ATi
    Ahoy
    nem tapasztaltatok a full gameban egy olyat, hogy a progi kilep a futam utan, vagy a pezsgozes utan es igy nem tudok savelni, es meg tovabb lepni sem, eleg idegesito a dolog, mar itt tepem a hajam....
    A jatek nehezsege pedig pont jo, a palyak marha szepek, ilyen szepen es reszletesen megcsinalt palyak meg eddig egyik rallys progiban sem voltak, a bokrokat is kilehet dönteni, meg a kisebb fakat (nem ugy mint a CMR 1&2-ben ahol egy kis tujan se tud a kocsi atmenni... ).
  • Breki33
    lehet az erzekenyseget a teljesben allitani?
  • CSOCSO
    ez csak olyan fless... nem is nyomom kormánnyal mert fárasztó kormányozni ezzel csak ugy hülyülni jo de arra tök király szeretek vele roncsderbizni:) szal carmageddon feelingje van.. bár sok gyalogos nincs de a kocsi jokat repül:)
    tudtok címet adni???
  • PyRex
    Nekem megvan a full, szerintem nem nagy szam :)

PyRex
  • Breki33
    edonkey csak eleg lassan jon.......

kb 200 mega jott le eddig
    igaz hogy kozben a FIfa-t toltom

Es szerintem grafikailag ott van a progi a top 10-ben
    Az erzekenysegen remelem a teljesben lehet allitani
  • CSOCSO
    ekem is mondjatok...
  • CSOCSO
    honnan van meg neked???
    amugy meg nem egy nagy rally szimluátor de az ember el tud vele szorakozni jo sokáig mert tök állat ahogy borul meg ugrat egy kicsit carmageddon os feelingű:))))))
  • Anee
    szerintem a TOP50be talán belekerül
  • CSOCSO
    szerintem ennek van a legjobb fizikája!! ugy borul vagy ugrat az auto ahogy kell!
  • Anee
    knekem nem teccik annyira
  • Breki33
    Ezt a szupi kis rally-t keresnem ugy latom kijott:
    Rally_Championship_Xtreme

itt fent volt de most toroltek:
    ftp://199.105.198.212/pub/ / / / /Rally_Championship_Xtreme-FLT/flt-rcx.041
  • Anee
    ja de így is jó
  • Anee
    számomra egyetlen hibája volt:hogy fos csónakszimulátor volt
  • Anee
    Kvóter 4
    Pl a fizika mert az még most arcadeos beütésü
  • Anee
    hát nemtom csak imádkozni merek hogy ez a demó is pont olyan mint anno a RC demók voltak.
    Mert szerintem nem egy juhééééééééé de azért tényleg kitünik a sorból.
    Nem nem az RC folytatása-az égő lenne-egy másik fejlesztőcsapat próbálkozik vele......
    kiadási időpont nem tudott de szerintem 2001 Q4
  • zacsko
    Ez a Rally Championship 2000 folytatása? Mert akkor én leszek a legboldogabb ember, amikor megjelenik:)))
  • Breki33
    Sziasztok

Rally Championship Xtreme demo-t láttátok már?
    Nekem nagyon tetszett szerintem ilyennek vártam a colin2-t
    Nem tudjátok kijött e már a teljes játék?
    Ha igen irhatna valaki egy linket.

Köszike