Red Alert 2 Yuri\'s Revenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ugyan ez volt anno, de már nem emlékszem mi volt a baj :\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Régen sokat toltam ezt a játékot!
Ma újra elõ szettem és felraktam minden fasza és akkor indítanám elindul és hopp a vinfos hibát észlelt.
Tud valaki valami megoldást? Elõre is köszönöm!
Tudna nekem küldeni magyarosítást a Yuri's Revenge-hez? Mert nekem régen volt hozzá, de már nem találom a neten! Nagyon megköszönném ha emailben a [email protected] -ra elküldené!
Elõre is köszönöm
Mi az hogy nem megy??
Mennyetek a Red Alert 2 fórumra és ott le van irva...!
A Red Alert legyen veletek!<#hamm>#hamm>
"Red Alert 2 - Complete modded to work with XP patch 1.06" verzioju RA2-om és egy masolt yuri CD-m van crackkel. Es a yuri cd nem latja a feltelepitett redalertet, mit lehet ilyenkor csinalni? Melyik verzioju redalerttal mukodik a yuri? Honnan szedhetem le? (torrent toldalakon csak az 1.06-os verzio van fenn, amiken en neztem)
bokszabolcs , gyikka mások is jöhetnek, ha van kedvetek Yurizni akkor jelentkezzetek msn-en.
[email protected] a címem.
Mármint start game után? mert nekem nem mûxik az hogy rákattintok az ellenségre és nyomok a-t
Padu
HA valakinek van kedve Online RA2 -zni, azt 18:30 kor várjuk itt a fórumon.
és megbeszéljuk a részleteket.
Gyeretek!!!!!!
Ha érdekel valakit nézze meg!
Csá
Remélem találkozunk majd Red Alertben,tudom a barátomnak meg adtad az e-mail cimed,ha van neted,és játszol Jurit akkor minket meg találsz hétvégén,ott minket!!!!
MOst már fejezd már be te is pero
Mer már idegesít, hogy "ájánlod, hogy olvassátok el a többitt is".
MIndenki írjon oda és kész.
Ehez senkinek semmi köze sincs ez a mi 3-unk dolga nem a tiétek és ezt amit mondot pero mennyen a fületek mellett, ha majd elolvassátok talán, ha nem az se gond!
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Remélem itt nem lesz ez!!!!
Na ha kell valami csak nyugottan írjatok,név meg kódra értem,és tudnánk játszani is ha szeretnétek!
Minél többen vagyunk annál jobb én szerintem a Red Alert2 fórumában is meg találtok,csak én elõtte ajánlom hogy olvasátok el hogy ott mi van!!!
Remélem majd ha szóltok,vagy csak úgy neten is össze fogok futni veletek!
Na jó játékot mindenkinek!!!!!
Csumi!<#smile>#smile>
Ugye pero? ^^ 😄
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Neten még nem nyomultam vele. Azt sajnálom hogy nincsenküldije yurinak, pedig vona egy két ötletem. PL.: Minden élõlényt ledarálni a térképen meg a többi hasonló nyalánkság....
<#hehe>#hehe>
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Yurizok ha valki nyomja neten akkor meg talál Pero néven,és tolhatjuk!Ha fent vagyok és játszok,ha valaki nem tudja hogy kell REGISZTRÁLNI vagy valami csak nézzen átt a Red Alert fórumra,és ott le van írva minden,ja és ott is meg találtok minket mert már vagy 3man 4gyen nyomjuk!
Ott hétvégén meg találtok a játékban nyugottan csak ott c-hatben írjátok be hogy kik vagytok,és honnan,és nyomhatjuk!
Na csá mindenkinek és jó játékot remélem azért találkozunk vagy valami hasonló Yuriban!
PLEASE HELP !
e-mail durida @ freemail.hu
Skype Utosfasz
Ez-SIMA RED ALERT 2 !
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Olvasd el figyelmesebben , amit írtam .
"...hiszen hivatalosan még meg sem jelent..."
Hát ezért . 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A BC a jobbik csapat jutalma."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"