108
Red Alert 2 Yuri\'s Revenge
  • buba23
    Ha kicsit figyelmesebben elolvastad volna, amit írtam, akkor talán látnád mi a probléma nálad!
    XP SP1 -en működött csak jól.
  • Pepsi Twist
    Szóval!

Red Alert 2 1.006-os peccs és mindig felrobbanok meg meghalok!
    Yuri is 1.001...

Képek:

Plz HELP!
  • Pepsi Twist
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VALAKI SEGÍCCSEN RAJTAM SEHOGYSEM MEGY EZ A KÖCSÖG YURI jaj bocs caps :D már nem akartam ujra írni :D
  • Pepsi Twist
    aha kösz csak az az 1 problem van hogy mind a 2 maxra van peccselve :D (és akkor a yuri-t most XP SP2vel hogyan tudnám futtatni?)
  • buba23
    Kb fél éve toltam vele, és akkor nekem is ez volt a gondom vele.
    Tapasztalat: win 2000-en, alap xp-n, és xp sp2-n nem ment(hibák nélkül).
    98-on nem próbáltam, viszont xp sp1-el már az elvártak szerint működött.
    Érdemes feltenni a legújabb patch -et is hozzá , hogy ne robbanjanak fel az épületek. (Red Alert 2 1.006 patch és Yuri's Revenge 1.001 patch)
    Multi-t pedig Hamachi-n keresztül játszottam (IPX/SPX/NetBIOS protokoll).
  • Pepsi Twist
    akkor senki nem tud segíteni nekem most?
  • Pepsi Twist
    okay kösz
  • Rockynhooo
    lehet u.tesom emlkészik, majd megérdeklődöm holnap nála, mert emlékszem hogy együtt jöttünk rá, és majd holnap beírom mire juttotunk! nem igérek semmi biztosat! de egy próbát megér :)
  • Pepsi Twist
    krekkelve van :S bizti nem emléxel?
  • RaZoK
    Tudtommal Yuri serverek nicsenek, de a sima RA2-vel lehet...én is játszok...
    Egyszerű veszel egy eredeti RA-t és feltelepíted az org cs keyel...utána regisztrálsz az EA-ra, létrehozol magadnak egy felhasználó nevet és azzal már tudsz játszani :)
  • CzGobe
    Hogy lehet neten egymás ellen játszani?
  • Rockynhooo
    szedj le vmi cracket vagy nem tom
    nekem is ugyan ez volt anno, de már nem emlékszem mi volt a baj :\
  • Pepsi Twist
    vááá valaki segíccsen rajtam
  • Pepsi Twist
    de régebben ment a gépen kb 1 éve vagy 2... és akkor is XP volt
  • Pepsi Twist
    na most a sima RA2 megy de ott ha kattintok 1et a bal egér gombal akkor minden egységem elpusztul :S na meg az épületeim is... (nem is kattintásra hanem kb 15 sec után mindenem elpusztul beszarás :S
  • kulabácsi
    az xp nem nagyon szereti a gamet, nekem se ment sajnos, ill kifagyott csomószor
  • Pepsi Twist
    Sziasztok!

Régen sokat toltam ezt a játékot!
    Ma újra elő szettem és felraktam minden fasza és akkor indítanám elindul és hopp a vinfos hibát észlelt.

Tud valaki valami megoldást? Előre is köszönöm!
  • Balazska899
    Hali
    Tudna nekem küldeni magyarosítást a Yuri's Revenge-hez? Mert nekem régen volt hozzá, de már nem találom a neten! Nagyon megköszönném ha emailben a [email protected] -ra elküldené!

Előre is köszönöm
  • pero
    Hali!

Mi az hogy nem megy??
    Mennyetek a Red Alert 2 fórumra és ott le van irva...!
    A Red Alert legyen veletek!
  • F1RST
    én is elfogadnék egy tanácsot. mit csináljak, ha a yuri's revenge nem megy? nekem is patchelve van a yuir's revenge (1.001) és a red alert is (1.006) és a red alert 2 műxik a yuri's revenge pedig nem. azt írja ki, hogy a Gam Executabel of Yuri's Revenge (gamemd.exe) hibát észlelt ezért leáll.) valami tipp?
  • ng0ofy
    Segitsetek!

"Red Alert 2 - Complete modded to work with XP patch 1.06" verzioju RA2-om és egy masolt yuri CD-m van crackkel. Es a yuri cd nem latja a feltelepitett redalertet, mit lehet ilyenkor csinalni? Melyik verzioju redalerttal mukodik a yuri? Honnan szedhetem le? (torrent toldalakon csak az 1.06-os verzio van fenn, amiken en neztem)
  • boeder
    Bocsi kicsit elhanyagoltam ezt a fórumot.
    bokszabolcs , gyikka mások is jöhetnek, ha van kedvetek Yurizni akkor jelentkezzetek msn-en.
    [email protected] a címem.
  • Skatey26
    Hogy lehet játék közben szövetkezni?
    Mármint start game után? mert nekem nem műxik az hogy rákattintok az ellenségre és nyomok a-t
  • bokszabolcs
    Hello én is szeretnék interneten Yurizni, de nem tudom, hogy kell beállitani.
  • gyikka
    csá nekem lenne! csak addmeg az msn címed!
  • boeder
    Ha valakinek mégis lenne kedve csak irjon de bátran.
  • boeder
    senki?
  • boeder
    HI!
    HA valakinek van kedve Online RA2 -zni, azt 18:30 kor várjuk itt a fórumon.
    és megbeszéljuk a részleteket.
    Gyeretek!!!!!!
  • pimpi92
    hello all !
  • pero
    Na hali mindenkinek fel tettem egy pár képet!
    Ha érdekel valakit nézze meg!
    Csá
  • pero
    Hali Laci!

Remélem találkozunk majd Red Alertben,tudom a barátomnak meg adtad az e-mail cimed,ha van neted,és játszol Jurit akkor minket meg találsz hétvégén,ott minket!!!!
  • pero
    Ok meg vagy fel vettünk majd hétvégén biztos tudunk segiteni vagy nem előbb
  • RecoPhile
    Senkit se érdekeljen, hogy mi van ott...
    MOst már fejezd már be te is pero
    Mer már idegesít, hogy "ájánlod, hogy olvassátok el a többitt is".
    MIndenki írjon oda és kész.
    Ehez senkinek semmi köze sincs ez a mi 3-unk dolga nem a tiétek és ezt amit mondot pero mennyen a fületek mellett, ha majd elolvassátok talán, ha nem az se gond!

• pero
    Na ja de azért hagy valamit nekemi is RecoPhile,ja és hagyuk hagy bontakozzanak ki a többiek is,ne csak úgy mint a Red Alert2 fórumába is hogy csak mi írunk,és a vita megy!!!
    Remélem itt nem lesz ez!!!!
  • pero
    Csá mindenkinek!

Na ha kell valami csak nyugottan írjatok,név meg kódra értem,és tudnánk játszani is ha szeretnétek!
    Minél többen vagyunk annál jobb én szerintem a Red Alert2 fórumában is meg találtok,csak én előtte ajánlom hogy olvasátok el hogy ott mi van!!!

Remélem majd ha szóltok,vagy csak úgy neten is össze fogok futni veletek!
    Na jó játékot mindenkinek!!!!!
    Csumi!
  • RecoPhile
    Jah főleg, ha mi nyomjuk yuri ellen:)
    Ugye pero? ^^ :D
  • pero
    Hehe gyere fel netre majd meg látjuk igaz hogy kemény a Yuri de azért annyira nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • laca103
    sztem a yuri fél el lett túlozva simán meg lehet vele verni három hard népet akik ellened vannak szövetségben. Yuri mindent visz eccen legyőzhetetlen (már ha én vagyok vele) Amcsik osroszok ugyanolyan gyengék , simán poriglehet alázni őket a legnehezebb fokozeton is.
    Neten még nem nyomultam vele. Azt sajnálom hogy nincsenküldije yurinak, pedig vona egy két ötletem. PL.: Minden élőlényt ledarálni a térképen meg a többi hasonló nyalánkság....
  • pero
    Hali mindenkinek!

Yurizok ha valki nyomja neten akkor meg talál Pero néven,és tolhatjuk!Ha fent vagyok és játszok,ha valaki nem tudja hogy kell REGISZTRÁLNI vagy valami csak nézzen átt a Red Alert fórumra,és ott le van írva minden,ja és ott is meg találtok minket mert már vagy 3man 4gyen nyomjuk!
    Ott hétvégén meg találtok a játékban nyugottan csak ott c-hatben írjátok be hogy kik vagytok,és honnan,és nyomhatjuk!

Na csá mindenkinek és jó játékot remélem azért találkozunk vagy valami hasonló Yuriban!
  • APOFISZ
    Hellosztok lenne egy kérdésem Hogy kell be állitani lant- a Red alert 2 be ?

PLEASE HELP !
    e-mail durida @ freemail.hu
    Skype Utosfasz
    Ez-SIMA RED ALERT 2 !