23
-
#23 Sikerült megcsinálnom az ABIT oldaláról letöltött BIOS frissítéssel:)) Köszi az 5letet! :)) -
Borg #18 Én 1 programmal találkoztam az utóbbi fél évben XP alatt, ami nem ment, az az NFS5 volt. Beikszeltem hogy 95/98 compatibility mode, és TŐKÉLETESEN FUT AZÓTA... -
#13 Szombaton szivtam ilyesmivel, igaz Win98 alatt. Ha a hangkartya nem volt letiltva, szabalytalan idokozonkent fagyott a gep. Sikerult rajonni hogy akkor fagy, ha az egeret mozgatom a hangkartya hasznalata kozben... Kis utananezes utan kiderult hogy az Abit VH6 v1.1 AC97-es codec-je a PS2-es eger 12-es IRQ-jat zabalta meg. Javaslom hogy Te is nezd meg az IRQ kiosztast, hatha neked is szerencsed lesz... -
MZ/X #12 Az alaplapra integralt cuccokkal mindig csak a baj van. En is szoptam regebben ilyenekkel, azota kerulom. -
natalyel #10 A Kohan c. jatek nem megy alatta. Eddig ez az egyetlen, amit talaltam. Probaltam Compatibility Mode-ban is, ugy sem... -
#9 BIOS frissites majd megoldja (valoszinu) a problemat, ha van ott (abit website) valamilyen felhasznaloi forum, akkor dobj egy sort nekik es valaki biztosan valaszol majd akinek hasonlo problemaja volt es sikerult megoldania.
Ami az en gepemet illeti meg nem talaltam egy programot sem ami nem ment volna rajta. -
#7 Nekem.. az ABIT alaplapra integrált AC 97 hangkártyámnál felismeréskor automata lefagy... Nagyon idegesítő, hogy le kell tiltanom a bios-ba, hogy működjön a win xp... nem tud valaki megoldást rá??? -
IRO #5 Nekem eddig egyedül a Midpoint nem működik alatta. Elég sok mindent használok de más programmal eddig nem volt gond.
-
#3 JZO szerintem a hardware gyartoknak kene csinalni ra drivert... fel volt sorolva, hogy hany tizezer hardware cuccra kell drivert kiadniuk, te megis hogy gondolod ezt?
Nekem egybknt semmit nem kellet instalalnom kezzel, minden felrakott automatikusan... ha meg nemtetszik, hasznalj regebbi windowsokat - vagy linuxot, valasztas lehetosege adott.