Sheep, Dog\'n\'Wolf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a 10-est nem tudom, hogy hogyan kell:(
Valaki?
help pls
Nekem a 8as pályával van gondom... ilyen múltba visszamenõs, és már az eléjén nem tudok átugrani a tavon, túl nagy, és a túlparton lévõ fasla is magas. Rendelkezésemre áll, egy fa, amit a múltban kinöveszthetek,megadott helyeken, meg egy libikóka, egyik felén kõvel, de akárhogy ugrog a másik felérõl(akár a kionövesztett fáról) semmi se jó... AKI TUD SEGÍTSEN LÉGYSZÍVES
Miután mondtad hogy csak 1 birka kell rögtön beugrott,hogy mi a megioldás!:)))
Most a 4. pályán vagyok és azt nem tudom hogy hogyan csaljam el a birkát a fuvolával...:(((
Nem egészen értem hogy hogy működik.De qrva jó ez a game:)))
es, nehez volt ?????
Ennyit még nem szívtam játékkal:)))
Halli!
Szoval a megoldas : dupla ugrassal a piroska dobbantasait at tudod ugrani , gondolom mar probaltad.
Egy dupla ugrassal ugorj jol a kozelebe , ugy , hogy elkezdjen uldozni , amikor el kezd uldozni
akkor ket lehetoseg van , vagy lassan csinalod , es osszelapit , ilyenkor menj messzebbre , es probald ujra , a
masodik , hogy amikor elkezd uldozni , elkezdesz futni , de korbe-korbe nem tulsagosan eltavolodva tole.
Az oramutato jarasaval ellentetesen , ha folyamatosan futsz korulotte , egy ido utan megszedul.
Ekkor felkapod a barit , rapakolod a piros gombra , raugrasz a fogaskerekre , es eddig ugralsz , amig a
fonti kristaly kozepre nem kerul , ekkor kezdodik elorol az egesz , meg ketszer.
Remelem foghato , ahogy leirtam.
Copyryght by CHUPA :)))
Egy nagy teremben vagyok ahol korben lava folyik a tulso partjan pedig izzo lapatkerekek vannak es van egy gomb amit ha megnyomok akkor az egyik lapatkerek kiemelkedik a falbol es kihul ugy hogy ra lehetne ugorni de a piros figura mindig lecsap. (egyebkent az agyus palya vege)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És salival kicsalogatni a berkát!!! :)
És nekem ki segít??? :(
Na senki???
honnan tudnám leszedni ezt a játékot!!!!!
Előre is köszi!!!
Ui.:ne robbantsátok fel a krokit mert immunis rá!!! :))) De legalább fekete lesz..:)
Szóval jöhetnek a segítségek!
Fairplay???? NEM? :)))
Ez nekem is jóljött :)
Ez az a Loney Tunes amikor a huje farkas lopna a baranyokat a ahuje piros haju kutya meg veri agyon?:)
Jah egyébként én is ezen a pályán akadtam le :) Szóval miután hatástalanítttam a bombákat (fel is lehet őket venni hatástalanítás után) áthoztam egy birkát is felraktam a "libikóka" egyik végére :)) A másik végére kell legúrítani a sziklát amivál átdobja a birkát a másik oldalra. Az a problémám, hogy miután áthajította a másik oldalra ott is van egy deszka aminek a túlsó végére esik. viszont itt az a probléma hogy leesik a deszkával együtt. Tehát valami sulyt kellene rakni a másik végére ami megtartja. Nemtaláltam semmit amit odarakhatnék kivéve egy dolgot. A báránynak álcázott szikla a kőhajítónál viszont azt nemtudom felcipelni :( Van valakinek ötlete?
a havas pályán elakattam mert valami bobát kéne hatástalanítani!!
Aki játszott vele segíthetne!!!
Előre is köszi mindenkinek!