Anima Sound System

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thaison
Köszi az infot, már csak azt kellene tudni, meg hogy lehet-e jegyet külön venni, vagy csak akkor mehetsz ha részt veszel a játékban... -.-
Am remélem a bandák nyernek, mert ha nem akkor az egész tárgytalan... :D<#pias>

katakpult
a kamara erdei ifjúsági parkban lesz :)

Thaison
Az OK, hogy lehet rájuk szavazni meg minden, de ha lesz koncert akkor hol? :)

analfa
oh THX a linket így már világos!

jointo
"hivatalos szabályzatot ajánlom figyelmedbe:"

... amit itt tudsz elérni

analfa
Hogyha gyûjtõ pontom adom le akkor is meg kell adni gondolom ezeket az adatokat adni... vagy akkor máshogy mûködik?

jointo
Beküldesz akár egy csokipapírt is, címeddel, elérhetõségeiddel együtt, regisztrálva is vagy, hivatalos szabályzatot ajánlom figyelmedbe:

"aki a Nyereményjáték idõtartama alatt a 4. pontban megjelölt termékek bármelyikének
csomagolásából legalább 1 (egy) db-ot (eredeti példányban) a neve, pontos lakcíme, életkora
(amennyiben nem nagykorú), e-mailcíme és a „Van papírod?” jelige (továbbiakban: Pályázat)
feltüntetésével beküldi postai úton az 1680 Budapest, Pf.: 318 címre vagy a Játékszabály 1. számú
mellékletében meghatározott gyûjtõpontokon, az ott biztosított promóciós borítékban leadja."

Áruld már el nekem légyszíves, hogy hogyan regisztráltál!
yugoslave
Na mondjuk pont a Hõsöket nem ismerem. Amúgy hogy is jött ide a Hõsök?! HONNAN a rák ....-ból lehetne leszedni a zenéjüket?!

Grrr, én imádom a hõsöket, naggggyon jó lenne, ha a bandák nyernének...
Nekem sikerült a reg.
Azért nem sírnám el magam, ha nyernék egy notebookot mondjuk :D
Remélem jóléti veszteségnek könyvelted el :P
Azt nem értem, hogy most egy nagy adagot érdemes küldeni, vagy több kisebbet, hogy a hetikre több esélyem legyen?
yugoslave
legalább van alibid, hogy miért tömsz be még egy kartonnyi csokit <#vigyor>

igen ez tényleg fontos, én elsõkörben ezt sikeresen elrontottam azthiszem, mert még mindig nem jött meg a regisztrációs emailem:(, de még várok pár napot és inkább beküldök még egy adagot, az elõzõt meg elkönyvelem veszteségnek :D
analfa
Csak fontos hogy pontos e-mail címet adj meg mert azon jeleznek vissza

Nem éppen, vegyél egy csokit, küldd be, onnantól kezdve egyszerû :)
Hát elég macerásnak hangzik...<#wow3>
Veszel egy Sportszeletet, beküldöd, megadod az e-mail címed, küldenek rá egy regisztrációt, utána elvileg jelentkezned kell párbajbírónak és akkor tudsz szavazni :)
Én szavaznék, de hol és hogyan?
analfa
Na úgy látom régen szóltak már ide:) Újabb nagy robbanásra készül az Anima, megakoncertet akarnak elõadni a sportszelettel, szavazzatok rájuk hogy legyen a jó buli;)

kalaposkan
VIP csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra.
Fesztiváljegyek, szállás luxus lakóautóban, italbon nyolcvanezerért és egy reggelente újratöltõdõ hûtõ.
A fesztivál teljes idejére, 1+5 fõre.
Mindez egy gyõztes videoklipért. Egy 3 percesért. A sztorit, technikát Rád bízzuk.
Az anima sound system zenéjére kell klippet csinálni ha a balaton soundra szeretnél kijutni.
Szerintem elég durva akcio!
itt

hehe... nekem meg pont az Aquanistan tetszik, és a többi nem igazán :) bár nem ismerek túl sok számot azon az albumon kívül, de úgy gondoltam, hogy nem is biztos, hogy nagy baj... bár a '68 is jó, és az nincs az Aquanistanon... :)
Geeryy
hat masfel ev utan itt az uj album...
iszonyat nagy csalodas...negativ ertelemben sajnos.
Juli még elmegy, de Jucival osszehasonlitani nem is szabad
ez a JC001 .. hat nc.

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Aquanistan eléggé ratyi lett. A legjobb a G.S.C., meg az Anima. Remélem elfelejteik ezt a pop-vonalat, és csinálnak újra valami ütõset.

LittleL
...Tekerd meg és táncolj!!!...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

KRi2
nálam az anima-anima márti hangjával van a toppon

lll l ll lllll l lll ll

Lteebee
Sportszigeten is lesznek.

Idén kétszer csíptem el élõben õket.
Iszonyat komoly volt az A38-on amit az Asian Dub Foundation sound system elõtt nyomtak, meg a közös számy is kircsi volt.

Mondjuk nekem leginkább a Gipsy jön be.
Az Aquanistan itt-ott kissé túl popzenés.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

KRi2

lll l ll lllll l lll ll

Tetsuo
Hát nem a kedvenc 1üttesem, de azt el kell ismerni h Mo-n ez az 1ik legjobb 1üttes!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mayday
No, mi a felesegemmel nagy Anima rajongok vagyunk. Minden cd-t (maxit, albumot) megvettunk persze eredetiben. Legalabbis azt hittem. De most latom ezt a "Buddha Bar Dinner" cimu dolgot. Ez micsoda? Hivatalosan megjelent? Album? Maxi? Remixalbum?
Van meg 3 koncert-cdnk is, azok is nagyon jok.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PResident Evil
most megyek Anima koncertre :P

robrose
Egy idõben slágertéma volt az Anima Sound System - Aquanistan lemeze. Illetve annak tracklistája.
Ma jártam a Médiamarkecben, s láss csodát megjelent a lemez az EMI jóvoltából. A tracklista:
1. Muezzin
2. Csinálj Gyereket!
3. L.O.V.E.
4. Vigyél El
5. Back 2 The Future
6. Legyen Így
7. Aquanistan
8. Fume Is The Way
9. Verbal Catapult
10. Esõdal
11. From The A 2 The Z
12. The Power Of Joy
13. A Világot Már Körbejártam
14. Muezzin In Party
thx
KRi2

lll l ll lllll l lll ll

Rincewind
Mp3Market teljes album!
Rincewind
Már rákerestem párszor, de csak olyat talált, ami nekem nem kell :(
Laalee
meglassuk mennyire van jo kedvem lehet feltolom :)
de winxp vel rakeresel tuti talalsz nem 1 et

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rincewind
Na ok! Az apollóról nem lehet leszedni, máshol meg nincsen! Nem értem mi a faszért szűnt meg az mp3market grrrrr...
Ha esetleg valakinek megvan, fel tudná tölteni ide a supergamezre? Megdobna egy e-maillal előtte én meg nyugodtan letölthatném.
Jockey
nemtom, nekem is kéen egy régebi számuk: nemtom már mi pontosan a címe, de tudom hogy egy dátum..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Rincewind
A kérdés ott van a topic hosszabb címében!