47
Honnan a rák faszából lehetne leszedni?!
-
#47 Köszi az infot, már csak azt kellene tudni, meg hogy lehet-e jegyet külön venni, vagy csak akkor mehetsz ha részt veszel a játékban... -.-
Am remélem a bandák nyernek, mert ha nem akkor az egész tárgytalan... :D -
#46 a kamara erdei ifjúsági parkban lesz :) -
#45 Az OK, hogy lehet rájuk szavazni meg minden, de ha lesz koncert akkor hol? :) -
#44 oh THX a linket így már világos! -
#43 "hivatalos szabályzatot ajánlom figyelmedbe:"
... amit itt tudsz elérni -
#42 Hogyha gyűjtő pontom adom le akkor is meg kell adni gondolom ezeket az adatokat adni... vagy akkor máshogy működik? -
#41 Beküldesz akár egy csokipapírt is, címeddel, elérhetőségeiddel együtt, regisztrálva is vagy, hivatalos szabályzatot ajánlom figyelmedbe:
"aki a Nyereményjáték időtartama alatt a 4. pontban megjelölt termékek bármelyikének
csomagolásából legalább 1 (egy) db-ot (eredeti példányban) a neve, pontos lakcíme, életkora
(amennyiben nem nagykorú), e-mailcíme és a „Van papírod?” jelige (továbbiakban: Pályázat)
feltüntetésével beküldi postai úton az 1680 Budapest, Pf.: 318 címre vagy a Játékszabály 1. számú
mellékletében meghatározott gyűjtőpontokon, az ott biztosított promóciós borítékban leadja." -
ribot #40 Áruld már el nekem légyszíves, hogy hogyan regisztráltál! -
#39 Na mondjuk pont a Hősöket nem ismerem. Amúgy hogy is jött ide a Hősök?! HONNAN a rák ....-ból lehetne leszedni a zenéjüket?!
-
megmondtam #38 Grrr, én imádom a hősöket, naggggyon jó lenne, ha a bandák nyernének...
Nekem sikerült a reg.
Azért nem sírnám el magam, ha nyernék egy notebookot mondjuk :D -
moruf #37 Remélem jóléti veszteségnek könyvelted el :P
Azt nem értem, hogy most egy nagy adagot érdemes küldeni, vagy több kisebbet, hogy a hetikre több esélyem legyen? -
#36 legalább van alibid, hogy miért tömsz be még egy kartonnyi csokit
-
eszteregy #35 igen ez tényleg fontos, én elsőkörben ezt sikeresen elrontottam azthiszem, mert még mindig nem jött meg a regisztrációs emailem:(, de még várok pár napot és inkább beküldök még egy adagot, az előzőt meg elkönyvelem veszteségnek :D -
#34 Csak fontos hogy pontos e-mail címet adj meg mert azon jeleznek vissza -
vintage #33 Nem éppen, vegyél egy csokit, küldd be, onnantól kezdve egyszerű :) -
kamilla6666 #32 Hát elég macerásnak hangzik... -
vintage #31 Veszel egy Sportszeletet, beküldöd, megadod az e-mail címed, küldenek rá egy regisztrációt, utána elvileg jelentkezned kell párbajbírónak és akkor tudsz szavazni :) -
kamilla6666 #30 Én szavaznék, de hol és hogyan? -
#29 Na úgy látom régen szóltak már ide:) Újabb nagy robbanásra készül az Anima, megakoncertet akarnak előadni a sportszelettel, szavazzatok rájuk hogy legyen a jó buli;) -
#28 VIP csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra.
Fesztiváljegyek, szállás luxus lakóautóban, italbon nyolcvanezerért és egy reggelente újratöltődő hűtő.
A fesztivál teljes idejére, 1+5 főre.
Mindez egy győztes videoklipért. Egy 3 percesért. A sztorit, technikát Rád bízzuk.
Az anima sound system zenéjére kell klippet csinálni ha a balaton soundra szeretnél kijutni.
Szerintem elég durva akcio!
itt -
Jázmin15 #27 hehe... nekem meg pont az Aquanistan tetszik, és a többi nem igazán :) bár nem ismerek túl sok számot azon az albumon kívül, de úgy gondoltam, hogy nem is biztos, hogy nagy baj... bár a '68 is jó, és az nincs az Aquanistanon... :) -
#26 hat masfel ev utan itt az uj album...
iszonyat nagy csalodas...negativ ertelemben sajnos.
Juli még elmegy, de Jucival osszehasonlitani nem is szabad
ez a JC001 .. hat nc. -
Kolbasz #25 Aquanistan eléggé ratyi lett. A legjobb a G.S.C., meg az Anima. Remélem elfelejteik ezt a pop-vonalat, és csinálnak újra valami ütőset. -
#24 ...Tekerd meg és táncolj!!!... -
#23 nálam az anima-anima márti hangjával van a toppon -
#22 Sportszigeten is lesznek.
Idén kétszer csíptem el élőben őket.
Iszonyat komoly volt az A38-on amit az Asian Dub Foundation sound system előtt nyomtak, meg a közös számy is kircsi volt.
Mondjuk nekem leginkább a Gipsy jön be.
Az Aquanistan itt-ott kissé túl popzenés. -
#21 -
#20 Hát nem a kedvenc 1üttesem, de azt el kell ismerni h Mo-n ez az 1ik legjobb 1üttes! -
blackgamer #19 Elég volt.mp3 -
#17 No, mi a felesegemmel nagy Anima rajongok vagyunk. Minden cd-t (maxit, albumot) megvettunk persze eredetiben. Legalabbis azt hittem. De most latom ezt a "Buddha Bar Dinner" cimu dolgot. Ez micsoda? Hivatalosan megjelent? Album? Maxi? Remixalbum?
Van meg 3 koncert-cdnk is, azok is nagyon jok. -
#16 most megyek Anima koncertre :P -
#14 Egy időben slágertéma volt az Anima Sound System - Aquanistan lemeze. Illetve annak tracklistája.
Ma jártam a Médiamarkecben, s láss csodát megjelent a lemez az EMI jóvoltából. A tracklista:
1. Muezzin
2. Csinálj Gyereket!
3. L.O.V.E.
4. Vigyél El
5. Back 2 The Future
6. Legyen Így
7. Aquanistan
8. Fume Is The Way
9. Verbal Catapult
10. Esődal
11. From The A 2 The Z
12. The Power Of Joy
13. A Világot Már Körbejártam
14. Muezzin In Party -
OrangeClub #13 thx -
#12 Bujdoso (EP) 1999 -
#9 Mp3Market teljes album! -
#7 Már rákerestem párszor, de csak olyat talált, ami nekem nem kell :( -
#6 meglassuk mennyire van jo kedvem lehet feltolom :)
de winxp vel rakeresel tuti talalsz nem 1 et
-
#5 Na ok! Az apollóról nem lehet leszedni, máshol meg nincsen! Nem értem mi a faszért szűnt meg az mp3market grrrrr...
Ha esetleg valakinek megvan, fel tudná tölteni ide a supergamezre? Megdobna egy e-maillal előtte én meg nyugodtan letölthatném. -
#2 nemtom, nekem is kéen egy régebi számuk: nemtom már mi pontosan a címe, de tudom hogy egy dátum.. -
#1 A kérdés ott van a topic hosszabb címében!