907
...gondolatod? Na? Csak őszintén!! :)))
-
#572 most az ebresztö csörög vagy mivan... -
#571 ma nem megyek suliba... és még mindig fááááááj a háááátam :((( -
#569 na a sok monitorarc... rögtön a gép elött.. még fel se ébrednek rendesen... pfff :9 -
#568 Na lássuk azt a cdrwin-t! -
#567 remélem nem havazott éjszaka... -
#566 ezen mar tul vagyok :)
elsö gondolat: na hol az a install disc most kap a pofajara az a w2k -
#565 MA megint hólapátolás lesz. -
#564 hobo nem országos tv.. ezexerint meg királyi1-csigakettö-erteel valamelyike adja -
#563 ja igy hirdetik orszagos tv permier :)))) de gyökerek a hbo mar mikor adta... -
#562 mondom... én nemtudom mi lesz a tvben, így nem hiányzik :) (valaki mondta, hogy lesz 7végén id4... hihihi :)) ) -
#561 igen ezt mar hianyoltam :)
videot meg nemnezek, de ezt mar megbeszeltuk :) amugymeg egy filcimrol nemtom eldonteni hogy teccike vagy sem -
#560 és videjód meg nincs... vagy meg ne is nézd, hogy mit nézhetnél, és nem lesz hiányérzeted.
"A legjobb módszer arra, hogy ne legyünk boldogtalanok az, ha nincs szavunk rá." - "Best way not to be unhappy, is not to have a word for it." - Douglas Adams -
#559 nalam is :)
amugy az volt ma az elsö gondolat minek neztem tv t hajnali 2 ig... amugy tok szenyasag hogy az összes nezhetö film vagy delutan megy amikor nem tv zek vagy hajnalban... -
#558 dolgozni kellene... (és ez a gondolat azóta is tart...) -
#557 Két install is van ma. -
#556 éjszaka akkorát zakóztam le az ágyról,hogy reggel azt hittem,hogy már a pokolban vagyok.. -
#555 laza nap , matek tz -
#554 töri és német TZ
zúzós :-P
-
#553 Tudom, hogy én állítottam be negyedötre, és tudom, hogy nagy csúszásban leszek, ha nem kelek, de akkoris alszom még két órát. -
#552 biosz és kémia vizsga... hüdejó! -
#551 már nincs kiírva a toplista, mégis floodol... hát azért.. ;))) -
#550 tt -
#549 telefoncsörges, nem nem a mobil a drotos csörgöt... -
#548 valami agyament álom utózöngéi... már nem emléxem. -
tomcs #547 meg ma? akkor jo hogy forumolsz -
#546 basszameg matek vizsga lesz :(((((((((((((((((((((((((((((( -
#545 ma nem kell bemennem adatbáziselméletre, mert a kevésbé okosok írnak pót... (hetek óta az elsö pozitív reggeli gondolat :)) -
#544 jajj mivankint ekkora köd öt... -
#543 Coine 537: a második mondatoddal nem igazán értek egyet, mert vannak kivételek :))) (csak meg kell találni, és az viszont...) -
tomcs #542 bme kizarja az osztalytarsakat, vizsgaidoszak kizarja a bulikat :)) -
#541 Az meg viszont NAGYON drága dolog a csajoknál, ehhe-ehhe
élőben kell nyomni hiába ;-)
-
#540 az én barátnőmnek nincs internetje , szal marad a tecsi :-) -
Break #539 az, hogy holnap kibebaszott hétfő lesz, és én kurvára utálom a hétfőt. Hát ez volt!! -
#538 DE az emil az nagyon jó kis kapcs. tartó eszk. szal nem kell teljesen leszarni a netet ezen a téren, de ne ez legyen a fő módszer !
-
#537 Szar neked, továbbá BME suxxx
Keress csajokat de ne neten, mert az szart se ér, neten csak a nyomorék monitorfüggők ismerkednek :-)
-
tomcs #536 aze elkeserito a cimlistam.. tele van tanarokkal meg csoporttarsakkal, akik ugye himnemuek mer mit akarjak bme villanykaron :( -
#535 Hát ahhoz már nemtom mennyi közöd van :-D
szal szépeket és jókat....hiába be kell vágódni...
-
tomcs #534 mi jot irtal nekik? -
#533 én meg egy csajra gondoltam....vagy inkább 2őre, meghogy remélem megnézték az emiljeiket :-))
-
tomcs #532 en felebredtem majd felvettem a telefont