Logo Top10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow!! 😊 sárga lesz ha rámegyek 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tetszik a enyém? <#wilting>#wilting> 😮)))))))))))))))2
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
hy
Supercalifragilisticexpialidocious
Áhhh, havonta egy tûzpiros Ferrarrit sorsolnak ki a büntetõponttal rendelkezõk között 😄 <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ahogy mondod!! a balhékra mondom!! ho , Tök uncsi volt az sg, és kelet valami amire mnidenki beszol! 😊)))
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
mér? mondom értem...komolyan értem...azér kaptál felkiáltójeleket mert megcsináltad a nácis logót de nem a logó volt a baj hanem a balhék utána...vegy nem? 😄
Hát nemmegbüntetek!!! ?? csak akartam egy két büntipontot meg botrányt! mert az anakidelyén ultraszabálytalan spamernek kikiálottan egy szabálytalanságot sem csináltam és szegényeknek legyen már igazuk....
<#banplz>#banplz>
mivoltaz?
tudom, de Johnyy logóján egy német katona állt mellette és német zászló volt a háttérben. most akkor ne magyarázd már be hogy az nem egy horogkereszt volt
respect to the man in the ice cream van
senki nem képes megérteni hogy ez nem horokereszt??????????,,,,
maga a logó nem rossz csak egy okból nem teccik....kurvárva kibaszottul gennyesül de nagyon nagyon rühellem azokat a kibaszott faszopó rihes buzi leprás köcsög nácikat azzal a kis szarfacú buzigeci hitlerfasszal az élen...sry hogy így fejeztem ki magam 😛
mibaj, cukifopa???? tökyó a logesz!! csak gondolom felendítem a topicot egykis érdekes logoval,, remélem sikerül