Logo Top10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
bocsi akkó aszittem neked nem nagy dolog megcsinalni egy egyszeru hoeseses lokot, de ha nincs ra idod abszolut akkor nem nyaggatlak vele hagyjuk
respect to the man in the ice cream van
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
#8813 ez nem krixkrax csak ilyen betûtipus. blz van ráirva
respect to the man in the ice cream van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Melyik filmben volt?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
???
gratNeked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csinaltam egy tok jo logot, de,
hogy a .............-ba lehet kikapcsolni, hogy minden egyes ecset akarmit csinalok homalyos lesz? lekicsinyitve, ami jo volt teljesen homalyos lett:/