10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
-
#736 előszedjem Efreetnek én is a hóeséses lemmingest? :) -
Tomcat #735 B+ nem figyeltem Váááááá. Most majd javíthatom ki :S -
Tomcat #734 Nemtom idén "divat" lesz-e az animált hóesés, de itt az új logóm. Szerintem egész cool lett annak ellenére, hogy 1 helyen bugos :S
Királyak a mostanában feltünedező logók!
manta: legalább ne a zöld Start menüs változat lenne :) -
#733 Ötletes, de ez a windows stile, háát... ;) -
#732 Nézzenek oda :) -
#731 hoppálé, újabb logó! -
#730 Valóban. -
#729 ááááááá nem bántja a szememet:) -
#728 a bal felső sarok színezése nem stimmel, az SG-nek 2színű csíkos háttere van... -
#727 Király, mi? :) -
#726 Nekem nincs semmi bajom :D
És ja, én az egyik NIN albumnak a borítójából csináltam az én logómat... -
#725 pl gondolom hogy ezt a képet sem te csináltad... max annyit hogy átméretezted megvúágtad oda tetted hogy NIN.. ennyit csináltam én is..szal nemtom mi a bajotok.. -
#724 mondtam hoyg nem én csináltam -
#723 Megnéztem, nekem nem szimpla Photoshop van, hanem Photoshop Elements nevű prg. A lényege ua., csak állítólag könnyebb kezelni.
A helpben ott is csak annyi van, amennyit Te is írtál, úgyhogy passz. Van vmi hülye tutorial, hogy hogyan kell, de semmi érdemlegeset nem írnak... :\ -
#722 El keleltt volna olvasni a #688at:
"nah milyen az uj (lopott) :) logom?:)" -
#721 ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Pedig már azthittem ő csinálta!
SUX -
DannyBoy #720 joh;> -
DannyBoy #719 Ééééés vajh' honnan van az a logo? :o
CSOCSO.HU
LOL
-
#718 Ez a legújabb -
#717 Kösz.. -
#716 Így nem tudom. Otthon megnézem. -
#715 uhh, előhízni :DD Szóval előhívni. -
#714 Én a #704ben leítam mi a problémám: Azt írja a help hogy mindent az Animation palette-ben kell csinálni, meg milyen fazsa, 1xű. Csak én valahogy nagyon nem találom az Anim. palettet :) Elvileg a Window menü Show Animation menüpontjával kéne előhizni, de nekem ilyen nincs... -
#713 Hát nem tom. Nekem se gyári van 260ezeré :D, de nem hinném, hogy hiányozna belőle vmi.
Vagy csak annyira béna vagyok, hogy talán nem látom a fától az erdőt, és tök könnyű vele animot is csinálni....
Kéne nézni neten vmi tutorialokat. -
#712 Nekem semmi bajom a Photoshop "rajzoló" részével, sőt! De nekem vagy hiányzik az animáló rész, vagy szar a helpje a proginak.. -
#711 Photoshopban én egy darabig próbálkoztam animmal, de feladtam. :D
Inkább vmi béna kis progival megrajzolom pixelenként, de Photoshoppal! -
#710 ehh, anno(pár hónapja) megvolt full Ulead grafikus programcsalád, de azóta volt format és lusta voltam letölteni mert Photoshop 5.5 CD-n megvolt, ezzel próbálkozom de nem megy az animálás :( -
#709 Köszike.
Paintban rajzoltam meg a ciculit, meg a mozgási fázisait pixelről pixelre, aztán Ulead GIF Animatorral odabiggyesztettem a sziporkázó betűhullást. :D -
#708 Hűdejó. Milyen progit használtál? :) -
#707 Meg én rajzoltam is. -
#706 A cicust teljes egészében én animáltam! Értitek, animál! :D -
#705 Pikacsut elvitte a CICA! :D -
#704 Elkezdtem ovlasni a helpjét, eljutottam addig, hogy az animation palette mindennek az alapja. Csak az a gond hogy én rohadtul nem találom :) Azt írja hogy a Window->show animationnal lehet előhozni. Nekem a window menüben nincsen ilyen menüpont. Lehetséges, hogy amikor installáltam a progit nem installáltam fel az animation részét?? -
#703 Ha valakinek van ideje/kedve leírhatná hogy lehet Photoshop 5.5 ben mozgógiffet csinálni, mert dunsztom sincs róla. -
#702 :)))))))))))))) -
#701 Nagyonkúl logók tünedeznek fel mostanában. :) GregSB: jór dö beszt!
ÉS! CSOCSONAK ÚJ LOGÓJA VAN :)) -
#700 Túlságosan randa/kivehetetlen volt a háttér annyia lekicsinyítve, inkább kiragadtam egy kissebb részletet a képből :) -
#699 Ja ha valakinek még nem esett vona le a képről ez a NIN egyik albumjának az eleje. -
#698 Tőlem aztán kérdezhetitek, én sem tudom pontosan mi ez. Ilyen fém-hernyó szerűség betekeredve. -
#697 csiga