10386
A legjobb 10...naa ugye tudjatok?
  • Dzsini
    előszedjem Efreetnek én is a hóeséses lemmingest? :)
  • Tomcat
    B+ nem figyeltem Váááááá. Most majd javíthatom ki :S
  • Tomcat
    Nemtom idén "divat" lesz-e az animált hóesés, de itt az új logóm. Szerintem egész cool lett annak ellenére, hogy 1 helyen bugos :S

Királyak a mostanában feltünedező logók!

manta: legalább ne a zöld Start menüs változat lenne :)
  • Rincewind
    Ötletes, de ez a windows stile, háát... ;)
  • GregSB
    Nézzenek oda :)
  • Manta
    hoppálé, újabb logó!
  • Manta
    Valóban.
  • magus
    ááááááá nem bántja a szememet:)
  • Dzsini
    a bal felső sarok színezése nem stimmel, az SG-nek 2színű csíkos háttere van...
  • Manta
    Király, mi? :)
  • GregSB
    Nekem nincs semmi bajom :D

És ja, én az egyik NIN albumnak a borítójából csináltam az én logómat...
  • CSOCSO
    pl gondolom hogy ezt a képet sem te csináltad... max annyit hogy átméretezted megvúágtad oda tetted hogy NIN.. ennyit csináltam én is..szal nemtom mi a bajotok..
  • CSOCSO
    mondtam hoyg nem én csináltam
  • Jano
    Megnéztem, nekem nem szimpla Photoshop van, hanem Photoshop Elements nevű prg. A lényege ua., csak állítólag könnyebb kezelni.
    A helpben ott is csak annyi van, amennyit Te is írtál, úgyhogy passz. Van vmi hülye tutorial, hogy hogyan kell, de semmi érdemlegeset nem írnak... :\
  • GregSB
    El keleltt volna olvasni a #688at:

"nah milyen az uj (lopott) :) logom?:)"
  • Blasta
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Pedig már azthittem ő csinálta!
    SUX
  • DannyBoy
    joh;>
  • DannyBoy
    Ééééés vajh' honnan van az a logo? :o
    CSOCSO.HU
    LOL

• Blasta
    Ez a legújabb
  • GregSB
    Kösz..
  • Jano
    Így nem tudom. Otthon megnézem.
  • GregSB
    uhh, előhízni :DD Szóval előhívni.
  • GregSB
    Én a #704ben leítam mi a problémám: Azt írja a help hogy mindent az Animation palette-ben kell csinálni, meg milyen fazsa, 1xű. Csak én valahogy nagyon nem találom az Anim. palettet :) Elvileg a Window menü Show Animation menüpontjával kéne előhizni, de nekem ilyen nincs...
  • Jano
    Hát nem tom. Nekem se gyári van 260ezeré :D, de nem hinném, hogy hiányozna belőle vmi.
    Vagy csak annyira béna vagyok, hogy talán nem látom a fától az erdőt, és tök könnyű vele animot is csinálni....

Kéne nézni neten vmi tutorialokat.
  • GregSB
    Nekem semmi bajom a Photoshop "rajzoló" részével, sőt! De nekem vagy hiányzik az animáló rész, vagy szar a helpje a proginak..
  • Jano
    Photoshopban én egy darabig próbálkoztam animmal, de feladtam. :D
    Inkább vmi béna kis progival megrajzolom pixelenként, de Photoshoppal!
  • GregSB
    ehh, anno(pár hónapja) megvolt full Ulead grafikus programcsalád, de azóta volt format és lusta voltam letölteni mert Photoshop 5.5 CD-n megvolt, ezzel próbálkozom de nem megy az animálás :(
  • Jano
    Köszike.

Paintban rajzoltam meg a ciculit, meg a mozgási fázisait pixelről pixelre, aztán Ulead GIF Animatorral odabiggyesztettem a sziporkázó betűhullást. :D
  • GregSB
    Hűdejó. Milyen progit használtál? :)
  • Jano
    Meg én rajzoltam is.
  • Jano
    A cicust teljes egészében én animáltam! Értitek, animál! :D
  • Jano
    Pikacsut elvitte a CICA! :D
  • GregSB
    Elkezdtem ovlasni a helpjét, eljutottam addig, hogy az animation palette mindennek az alapja. Csak az a gond hogy én rohadtul nem találom :) Azt írja hogy a Window->show animationnal lehet előhozni. Nekem a window menüben nincsen ilyen menüpont. Lehetséges, hogy amikor installáltam a progit nem installáltam fel az animation részét??
  • GregSB
    Ha valakinek van ideje/kedve leírhatná hogy lehet Photoshop 5.5 ben mozgógiffet csinálni, mert dunsztom sincs róla.
  • CSOCSO
    :))))))))))))))
  • dikki*yysw
    Nagyonkúl logók tünedeznek fel mostanában. :) GregSB: jór dö beszt!
    ÉS! CSOCSONAK ÚJ LOGÓJA VAN :))
  • GregSB
    Túlságosan randa/kivehetetlen volt a háttér annyia lekicsinyítve, inkább kiragadtam egy kissebb részletet a képből :)
  • GregSB
    Ja ha valakinek még nem esett vona le a képről ez a NIN egyik albumjának az eleje.
  • GregSB
    Tőlem aztán kérdezhetitek, én sem tudom pontosan mi ez. Ilyen fém-hernyó szerűség betekeredve.
  • Ams
    csiga