Logo Top10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
főleg az enyém, mi?? :-)))
mikor lesz má logó verseny? 😞
Ja és milyen díj jár majd az első helyezettnek? Oda is adhatjátok már most 😊)
Ja és milyen díj jár majd az első helyezettnek? Oda is adhatjátok már most 😊)
Na lathatobba tettem 😮)
de ez mar tul eros, majd ha lesz idom akkor majd halvanyitok egy kicsit
de ez mar tul eros, majd ha lesz idom akkor majd halvanyitok egy kicsit
version a játékfórumban elkövetett dolgai miatt kényszerpihen. olvass utána ott, én se tudok róla többet.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Versione tenyleg jo, csak nemtom... felek, hogy nem az o munkaja... meg nem valaszolt kerdesemre 😊.
Nyiri: csak most kicsit kevesbe olvashato 😊
Nyiri: csak most kicsit kevesbe olvashato 😊
caddie
Na kicsit westernesitettem a logomon 😮)
Szerintem version logója a legprofibb 😊
Az enyém meg "ötletes", nem jutott eszembe semmi jó, pont itt volt egy nagyon régi könyv a gép mellett, és azt a stílust próbáltam lesmásolni (kevés sikerrel) 😊
Az enyém meg "ötletes", nem jutott eszembe semmi jó, pont itt volt egy nagyon régi könyv a gép mellett, és azt a stílust próbáltam lesmásolni (kevés sikerrel) 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
En manuálisan csináltam az enyimet. Azt hiszem látszik is rajta.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ahh ;> - csak hivni kellet, itt is vagyok ;> - egybknt Swishez hozzaszolva, jo dolgokat lehet vele csinalni, de sztem nagyon hianyos a dolog... bar amire terveztek azt tudja.
Egybknt imho, nem nezem tul nagyra azokat, akik fognak egy programot, beirjak hogy mit jelenitsen meg, ratesznek ket anim efektet es akkor mar kesz is van... ebbe mi a "művészet, szépség"? (Név nélkül 😊)
Furcsa, hogy szinte mindenki a magáéra szavaz 😊 Reszemrol talan a ps2-s tetszik, de azt nem tudom, hogy ez nem-e egy "átvett logo". - Egybknt 5letessegbe Nyiri-é a tuti ; - csak finomitani kellene a megvalósításon.
Egybknt imho, nem nezem tul nagyra azokat, akik fognak egy programot, beirjak hogy mit jelenitsen meg, ratesznek ket anim efektet es akkor mar kesz is van... ebbe mi a "művészet, szépség"? (Név nélkül 😊)
Furcsa, hogy szinte mindenki a magáéra szavaz 😊 Reszemrol talan a ps2-s tetszik, de azt nem tudom, hogy ez nem-e egy "átvett logo". - Egybknt 5letessegbe Nyiri-é a tuti ; - csak finomitani kellene a megvalósításon.
caddie
Enyim? 😮)
És az enyém? 😊😊
Amikor nem mozgott, akkor olyan lapos volt, nem?😊
by kbb
Amikor nem mozgott, akkor olyan lapos volt, nem?😊
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
szegénykét nem akarom berobbantani... sétálni vagy blockerkedni fog max 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
😊 Jaja, cool az a leming. Mondom, szerintem ha azt animálod best of lesz
by kbb
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
vers, az előző királyabb volt (Fuck PC felirat nélkül)!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Most töltsem le az PSP-t? 😄D
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
minden kezdet nehéz, lesz ez jobb is!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu