Logo Top10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg azzal van a gond hogy az SG szerintem m.o. egyik leglátogatottabb fóruma... naponta 1000? hozzászólás összesen és mindenkinek mindenkféle logo meg stb.. már néha most is lehal a fórum...pláne ha még nagyobb méretûek lennének a logok... jó ez így ahogy van 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Há pesrze igy lehet csinalni olyant hogy ki bir animaltabb, szindusabb, jobb felbontasu logot lekodolni 4KB-ba 😊)
Tehat nezd meg a Felhasznaloi infoban, hogy a logo melle oda van irva (max. 4Kbyte) ... de elhiszem hogy a tied nagyobb,en egyszer probaltam 4, valamennyit felreakni es azt irta ki tul nagy a filemeret
valahol meg kellett huzni a hatart, ennyi lett. teccik/nemteccik 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kértem én is a levélben , meg is magyaráztam , de arra hivatkoztak , hogy emiatt nagyon megnone az oldalak letoltesi sebessege, ha pl. 40 kulonbozo logo van egy oldalon...
no comment
no comment
dddstudio.tk
sztem tökmindegy. a kéépeket igy is ugyis meg lehet csinalni rendesen, az animaci meg vmi 40k kell hogy legyen. akkor meg tök felesleges
Amúgy indítványozni kellene, hogy egségesen emeljék meg a limitet mondjuk 6k-ra. Mióta a 4k-s limit be lett vezetve (nem tudom mikor volt ez), azóta nyilván nõtt az átlag sávszélesség.
ha jól tudom 5000 byte a határ... nem valahány K
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
biztos igazad van, de nekem amit most látsz, az kb. ha minden igaz 4.7 , de siman felengedte... régebben amikor még nem tudtam jol tomoriteni a gif-eket irtam egy hosszu levelet az SG-nek , hogy igy meg ugy , de engedjék meg , hogy feltoljam a szerverre a logo-mat , de persze elkuldtek a francba... 4.X szerintem felfér , persze lehet , hgogy változtattak rajta...
dddstudio.tk
A mostani filesizelimit 4Kb, bar en szedtem le egy-ket emberke logojat hogy megnezzem mekkora, es talaltam 4,9 K-sat is, de ha en akartam akkorat feltolteni azt nem engedte
Enyém a legjobb! Találjátok ki mivel csináltam!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az a baj, hogy fileméret limit van, vagy legalábbis én úgy tudom. Amikor a logómat csináltam kb. 1 éve, akkor még 5k volt, most is ennyi szerintem.
Ez a logóm meg volt animálva is, de mit ad Isten, 6k lett... 😞((
Ez a logóm meg volt animálva is, de mit ad Isten, 6k lett... 😞((
shit happens
Lehet hogy át kéne térnem a Photoshopra, mindenki azt használja.
lásd: "Sérült gépkocsik photoshopos javítása"
lásd: "Sérült gépkocsik photoshopos javítása"

a photoshopban van valami font style-os funkcio, van sok preset is, de én ezt magam csináltam ( az outline is ott van )
dddstudio.tk
Fontnál igazából a színezés meg az outline érdekel, hogy azt hogy csinálod. Igaz, én Corelt használok, és ott ilyen nincs.
kösz mindenkinek, örülök, ha tetszik, a régi jol bevált párossal csináltam photoshop+ulead gif animator, a nyulvanyt frame-nként csináltam. A font-nál pedig több ezer (szó szerint) betut neztem vegig, hogy találjak egy jot... azt hiszem fusion a neve, de csak 90% , nem vagyok teljesen biztos benne.
dddstudio.tk
nekem nem tetszettek a szinek, jobban szeretem az egyszerubb dolgogat, ezért gyorsan változtattam rajta, nekem igy jobban tetszik. A nyulványom, meg most ilyenre sikerult... majd talán változtatok rajta..
dddstudio.tk
Sokkal jobb, de a nyúlvány nem a legjobb, a régibõl az utolsó jobb ilyen szempontból. Meg egy kicsit talán fakó a felirat, de szerintem nincs baj a szinekkel.
A kis sárga szart simán el lehetne forgatni, és akkor animált lenne. És mivel pici, és csak 90 fokot kell forgatni, ezért szép simán mozogna.
Nem rossz, bár a vélemények megoszlanak, ahogy látom. Mondjuk az animáltak általában nagyobb sikert aratnak, mint a "simák", de nem rossz... 😉
shit happens
Csináltam egy ujat, még eléggé beta-fázisban van, ugyhogy csak finoman kritizáljátok...
Itt vannak az eddigi LOGO-im sorrendben:

Itt vannak az eddigi LOGO-im sorrendben:
dddstudio.tk
Sztem is a régi jobb volt,ez egy kicsit lányos(nem rosz értelemben véve)Szal nem a lgoval van gond,hanmem nem illik hozzád!
\"Life is around you and in you.\"
ki mondta hogy nem lehet? en nem azt mondtam hogy az enyem a top 10 ben vagy akar a top 50-be is bekeruljetne...
AMS: lehethogy xboxé szar, de neki tetszik és ez a lényeg. de ha már igy kritizálsz akkor nézz a saját logodra az se egy csodaszép
AMS: lehethogy xboxé szar, de neki tetszik és ez a lényeg. de ha már igy kritizálsz akkor nézz a saját logodra az se egy csodaszép