Logo Top10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akadozik rajta a hó...

\"Life is around you and in you.\"

Rincewind
Rincewind
Aranyos lett a logód! Mindjárt megpróbálok neked hóesést csinálni.
Ams
aLiEn!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

magus
ugy probaltam. ttod hogy majdnem szetvertem a gepemet? nos, szerinted megprobaltam?😊

Dzsini
Magus: le lett már írva hogy kell... hajrá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coine, The A&O
kösz, jó ötlet !

magus
nem akar vki hoeset csinalni nekem?😊

Dzsini
Coine ez jóóóó! 😊 pörgesd meg az érmét és tutilesz 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rincewind
nyasgem 😊
Manta
Opel Manta
Lazarus
nincs a szemén tükrözõdés, nem elég realisztikus!! DE LÁMA VAGY! 😄
Lazarus
világíccson má a szeme szegénynek 😊
Rincewind
mindkettõ
Rincewind
Egy közepes lens van a gobbo arcán és egy kisebb az égõn, tehát mindkettõn van lens.
magus
lightnin az arcára, és lens flare az égõre?

Rincewind
Ez volt az eredeti, amit átdolgoztam, ezen jobban látszik a gobbo.
Rincewind
Hehe 😊
Na szóval az egy goblin, tehát majdnem eltaláltad, de ezt betudom annak, hogy félig el van takarva az arca és még a fények is torzítják. 😊
A fényeket pedig - mint eddig mindent - Photoshoppal csináltam. Sima lighting effect és Lens flare keveréke. Kicsit játszani kell, mire kijön a jó kombó, de nem lehetetlen!
Coine, The A&O
Mert most így jött ki a lépés, jó ez így 1enlõre 😊

Manta
Az alfa miért A betû?
Coine, The A&O
nyah majd visszanézem az új logókat, de én is ujítottam 😊

magus
húúúúúúú😉))

G@b0r
ha minden jól m1, hétvégén kiadom "G@b0r-2 béta 1.0"-ás verziójú logómat!

G@b0r
na de elég az OFFolásból!

G@b0r
huh, honnan szedted ezt bazzeh, az x-aktákból? 😊

magus
😊)))) ha asszondom hogy ork, akkor meg jott volna, hogy en lamer az egy reg elfeledett osi fel ork faj, mely keveredett meg az osidoben a ...😊

G@b0r
ahhhhhhhhhaa, tehát az ott 1 szörny 😊

VinylToy
Vagy:

"Ez az lesz még jobb is, majd belejössz ám!"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
pl nem két sornyi hahotázó szmájlival? :o)

VinylToy
De lehet finoman, burkoltan is! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
dehogynem 😊 itt az a szokás :o)

VinylToy
Tényleg rászánom magam én is hétvégén akkor a logogyártásra, mert tetszenek ezek!!!
Ha esetleg nem sikerül nem kinevetni! 😊)

Dzsini
eredetileg akartam hogy a füst is kavarogjon, csak le kellett volna menni 32szín környékére... ott meg már a lámpa nem nézett ki túl jól... de lehet hogy még próbálkozom vele

VinylToy
Hát itt még nem esett! De lehet hogy még a hiradásokban sem láttam!

Dzsini
dehogynem már havazott... közel 3 hete vagy mikor 😊 nemérdekel amúgy, múlt évben is tél végéig (amikor már majdnem 20fok volt) tartottam a havazós logot 😊)) )

RelakS
októbrban esett

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

VinylToy
Az a legjobb hogy még egy deka hó sem esett, szóval csak gyerünk!!! 😊)

Dzsini
nya. wintertime 😊

Rincewind
Na mostmár kétszinû. 😊
magus
ja es hogy stimmeljen az eleje es a vege aha. es te csak simán ráraktad a havat?

amugy megse kerdezem a havon kivulit hogy csinalad😊

G@b0r
péjnt-ben rajzojjá fehér pöttyöket és kész a hó. Hóesést ugyanúgy csak gif animatorral kell mozgatni utána...

Rincewind
Há' simán rárajzoltam pixelenként... 😄
Rincewind
Én is karácsonyiba ''öltöztem''. 😊
Persze azért még dolgozni kell rajta...
G@b0r
jó az a logó, csináld meg Dzsini-sben! 😊

[HUN]PAStheLoD
én ebbõl nem néztem ki egy snowboardot 😊
Meg amilyen lusta vagyok egy darabig nekem nem lesz logóm... vagy majd lopok egyet!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Jano
Ja!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Szedd le a Ulead Gif Animátort.
Blasta
Az én logómban szinte egyértelmü a kapcsolat....
Kari=Tél=Snowboard!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rincewind
Hali!

Tudna nekem valaki küldeni egy egyszerû gif animátort? Ide kéne: [email protected] Elõre is köszi!
Jano
Nekem csak a karácsonyfaizzószínben felvillanó betûk szimbolizálják az ünnepet.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?