Logo Top10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
igaz nem változott semmi de ez a lekszebb!! És a beszT 😄DD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nemtom, pedig télleg gondolkoztam. :\
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-újrahúztam a rendszert
-a programot viszont nem telepítettem újra, csak egyszerûen elindítottam
és ilyenkor volt olyan, hogy csak egyetlen frémre tudtam beállítani a fontot a kívánt méretre, a többi frémnél meg az alapértelmezett maradt, és nem tudtam vele mit csinálni. Aztán reinstalloztam a prgt is, és jó lett.
..de nem most😊
๏̯͡๏﴿
erre egybõl nekem szól a kvescsön
ja egyébként a természetfeletti erõm súgta meg, hogy vki hozzám szólt😊

๏̯͡๏﴿
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az nyimé az ász (tervezem lerontását :Ð)