17
Nem lesz több Netscape?
-
#17 "Csak jogi akadálya van hogy valaki lefordírsa ?"
Szerintem egyszerűen túl kevesen használják/nincs meg a megfelelő felhasználói bázis.
Mivel viszont a Firefoxhoz hasonló rendszert (kiterjesztések) használ, elvileg megoldható lenne a magyarosítása. -
XeroX #16 És régebbi verzióhoz sincs magyarosítás ? Pl 7.0
Nekem a mail kezelőfelületet kellene igazából magyarosítani.
Csak jogi akadálya van hogy valaki lefordírsa ? -
Pisák Zsolt #15 Köszi a tippet, pedig nekem nagyon bejönne Netscape 8.1. -
#14 Sajnos nemigen lehet (mint itt is olvasható). A Firefox nyelvi állománya sem jó hozzá.
Használj Firefox-ot, az magyarosítva van. -
Pisák Zsolt #13 Heeeeelp !
Netscape 8.1 - t hogy tudom magyarítani? Ha valaki tud segítsen. előre is köszi -
#12 Megjelent az új Netscape 0.9.4-s BETA verziója, aki gondolja töltse le
innen:
Netscape Browser 0.9.4 -
HITMorpheus #11 Na ezt jól megaszondtam.... -
HITMorpheus #10 Az mitől lehet, hogy már használom egy ideje a 7.2-es Netscape-et, és itt az sg-n eltünt az oldalak görgő a hozzászólások aljáról, igy nem tok visszalapozni egy témán belül. Rettentő idegesítő, pláne ha lém megy valahol, és nem tudom megnézni, miből indult ki. -
#9 Én W2000 használok éppen most sp4-gyel + live updatekkel +
SUN Java + Mozilla gond nélkül megy. Ezek közül talán az sp4 hiányozhat a legjobban neki ??? -
JaFFa #8 Hali mindenkinek!
Feltelepítettem a netscape 7.2-t de nem indul el. Leszed-felrak, semmi. Mozilla felrak az sem indul. Win2000 friss telepítés. Találkoztatok már ilyennel?
-
#7 És honnan lehet beszerezni a java plugint a ie6-hoz, mert e nélkul egy rakás oldal nem jön le??? -
#6 A NetCaptor az Interet Explorerre épülő böngésző, annak szolgáltatásait kiegészítve. Legnagyobb előnye ( szerintem ) hogy egy oldal megnyitásakor pluszban megnyíló ( reklám ) ablakokat nem vágja a pofádba hanem egy plusz fűl jelenik meg alul ( mint az Excel-ben a többi lap füle ) ami egy gombnyomással bezárható, Vagy felvehető egy listára ( Popupcaptor ), igy azt a NetCaptor automatikusan bezárja. Magyar nyelven is elérhető ( www.honositomuhely.hu ) Tapasztalatain szerint IE 5.5-tel együtt használva a legjobb ( veri az Operát és a Netscape-t is.) Ha ügyes vagy és jól körülnézel a neten még talán nég 30 nap után is műxik -
Zozo76 #4 a NetCaptor mar final (6.5.0) -
#3 Nem tudom, de annak ellenére hogy nem vagyok Micro$oft rajongó az a tapasztalatom hogy az IE6 + NetCaptor 6.5.0 RC1 mindenkit messze ver (Netscape, Opera). Fel köthetik a gatyát ha le akarják körözni. -
ricky #2 IE/=IE6 -
ricky #1 Azt a hírt hallottam, hogy az IE/ megjelenése után a Netscape nem csinál frissitéseket. Igaz ez?