Excel probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget.
A fájl vezérlői ott voltak a helyükön, de nem működtek és ha a munkalap valamelyik eseménykezelője a vezérlők valamelyikére hivatkozott, hibaüzenet jelent meg : Object required. Ki tudtam jelölni őket és a Szerkesztőlécen annak rendje, módja szerint látszottak (=BEÁGYAZ(...)), de a Properties párbeszédablakban nem jelentek meg ! Mintha tényleg nem lennének ott, pedig ott voltak.
Ha pedig, ugyancsak az Excel eszköztárból fel akartam tenni egy ActiveX vezérlőt, újabb üzenet jött : Az objektum nem szúrható be.
Ugyanez történt, ha egy tök új Excel munkafüzetbe akartam feltenni egy ActiveX vezérlőt.
Mi lehet a probléma ?
CONCATENATE fgv megfelelõje az Excelben talán az ÖSSZEFÛZ fgv.
A megoldás menete:
A Munka1 "A" oszlopa tartalmazza a neveket, "B" oszlop a rangokat.
A Munka2 "A" oszlopába az alábbi fgv-t kell beírni.
=ÖSSZEFÛZ(Munka1!A1;" ";Munka1!B1)
HA A két " karaktert és a közötte lévõ szóközt kihagyod, akkor egybe fogja írni a két cella tartalmát, és szerintem az nem néz ki olyan jól.
Üdv.!
Office 2007, Excel
Már kaptam segítséget problémámra, csak rosszul fogalmaztam. A kérésem az volt, hogy Munka1-be beírt név a Munka2-be név és rang jelenjen meg. Ezt meg is csináltam, és mûködik.
A Munka3 lapon két oszlopban el kell helyezned az embereket, és a név mellett a rangjukat. Vegyük, hogy ez az A:B tartományban van.
A Munka1-re is (a példa kedvéért) az A oszlopba írod a nevet.
A Munka2 A1 cellájába: =Munka1!A1
A Munka2 B1 cellájába: =FEKERES(A1;Munka3!A:B;2;HAMIS)
Ezt a két képletet lemásolod, amilyen hosszan szükséges.
A súgóban megtalálod az FKERES függvény leírását.
Még annyi problémám van, hogy a Munka2-be azt szeretném, hogy 1 cellába
kerüljön név és rang. (Most 2 cellába írja, és így ha nyomtatni szeretném nagyon messze van a név és a rang)
Elõre is, és még egyszer köszönöm a segítséget. :)
Office 2007, Excel
Ha csinálok egy Excel táblát és utána szegéllyt is csinálok neki, körül és belül és azt kinyomtatom.
Akkor a számokat-szöveget lefelé tolja ill össze-vissza.
A nyomtatási képben pedig jól néz ki.
2 gépen is ki lett próbálva, 2 nyomtatóval, szóval elvileg alkalmazás hiba.
Valakinek esetleg hasonló tapasztalata ?
Köszönöm elõre is.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
már ujra telepítést is próbáltam de semmi ugyan ez a hiba :(
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Mindenesetre leírok, egy linket, és megmutatom, hogy hogyan lekene kinéznie, hátha így jobban betudjátok azonosítani!
tehát az elérhetõség: http://www.vesszobutor.extra.hu/
Köszönöm
Az excelben az oszlopjelöléseim átváltoztak betüröl (a,b,c,d...stb) számokra és emiatt nem mûködnek a függvényeim sem. Hol az ördögben lehet ezt visszaállítani?
Az lenne a kérdésem, hogy (angol nyelvû Excelben) cellán belül a szöveg-sorok közti távolságot hogyan tudom megváltoztatni?
Formátum->lap->háttér
<#wave>#wave>
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Lehet e képet háttérképként beszúrni?
szóval a képre még írni szeretnék.... (hasonlóan, mint ahogy a world-ben lehet)
elõre is köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
<#law>#law>
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Lehet hogy én használom túl rég az excelt ( 8 éve ) és ez annyira alapvetõnek tûnik a számomra, mint mondjuk pl. hogy összeadja a cellákat.
Még egyszer elnézést. Használd sokat ezt a szuper progit, fantasztikus lehetõségek vannak benne. ( Ami jó az jó, még ha M$ is. )
Amúgy pedig nem kell bunkóskodni. Elhiszem, hogy Te úgy születtél, hogy mindent tudsz!
ennyi az egész, és én erre a megoldásra nem is gondoltam.
Köszi!!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
ITT VAN hozzá az xls file, amiben leírtam a problémámat.
Segítségeteket elõre is köszönöm !!!
Érthetõ. Szóval odalépsz, ahonnan hivatkozni szeretnél, ott elkezded a képletedet egy egyenõségjellel, ezután átkattintasz a másik munkalap fülére, és ott a kívánt cellára. Végül enter és kész is.
Üdv,
TillZ
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet hivatkozni egyik munkalapról a másikra?
pl.
vannak adatok az egyik munkalapon, de én ezeket az adatokat egy másik munkalapon akarom felhasználni.
remélem érthetõ amit leírtam...
a segítséget elõre is köszi!
Megengedve: Lista
Vagy kijelölöd a tartományt, ami tartalmazza a szavakat, vagy beírod pontosvesszõvel elválasztva.
Üdv,
TillZ
kösszi
de excelben nem lehetne megoldani, hogy ne kelljen másolgatni, beillesztgetni?
Excel -> megnyit -> kijelöl -> másol
World -> beilleszt -> Hasábok amennyi belefér egy oldalba.
Így nem írja a számítást, de az eredményt mindíg követi.
mintha számként lett volna beírva.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Van egy táblám tele nevekkel és születési idővel. Van egy másik táblám ahol szintén megvannak a nevek de nem ua. mint az előzőben és ebbe szeretném a születési dátumokat átvinni:
1. Nagy József 1999.09.19 2. Nagy József xyz
Én az FKERES függvénnyel próbálkoztam de nem jön össze, mindig #HIV hibát ir ki:( Az "xyz" helyére kellene az 1. tábla dátumát beültetni.
Please help!!!