227
Úgyis az enyém lesz a legjob BiBiBí!!!
-
n3whous3 #227 enyimé a lekjobb -
#226 Ja, ha nem vagy regelve, akkor azt nem... de engem nemkulonsebben erdekel, csak nemertem azokat az embereket, akik nembirjak betartani (?) a remegyszeru szabalyokat, pedig asszem az SG forum az egyik legliberalisabb... -
#225 Kár,hogy nem lehet nagyobb. -
Nyiri #223 DON hogy csinalta ezt? -
#222 előbb. :)) -
#221 Miert van olyan erzesem, hogy elobb utobb CADves don baratunk loginja egyszercsak törlődni fog? ;>
-
#220 Ki ez egyáltalán? -
#219 ugyanmar minek... -
#218 version :)))
angolul azért még illene megtanulnod :) -
#202 az alsó jó 4nek is... -
#201 16 körül lehet -
#200 nagyon kevés színnel van. -
#199 jo az az oldal 1000 ft-ért -
#198 csum tehát akkor mivel is csináltad vagy mivel lenne jo amivel szépet könnyen picibe? -
#197 :)) -
#196 Meg. 1000 Forint / hónap :)))
az ilyet ki kéne tiltani :)
by kbb -
#195 gondolod meg fogja? :))) -
#194 Ez nagyon aranyos oldal.. Megadnád a felhasználó neved és a passwordöd mégjobb lenne:) -
#192 Jovvan na! :)
by kbb -
#191 de nemakaroooom!!!!!! -
#190 Mondom, hogy robbantsd föl. Az tuti egyszerűbb :)
by kbb -
#189 szegény lemming legalább 5-6 szín, a végén az elhalványulás a sok... :( nehéz lesz animálni -
#188 :)
by kbb -
#187 Hát pedig majdnem lett, csak aztan megsem - latod egy kesz oldalt, designt, bannereket, logot csinaltam hozza ;) -
#186 húúú, pedig azt hittem, hogy van :D:D:D:
by kbb -
#185 Ja, ez egy nemletezo lap bannerei, szal hiaba keresned a lapot, nem letezik :). (24fps.hu -ra gondolok). -
#184 PSP eleg gyenge, PS-t ajanlok, es mondjuk Ulead Gif animator eleg jol optimalizalja... probaljatok minnel kevesebb szint hasznalni, pl fade meg antialiass efektek nelulozesevel, es akkor hoszabb animot is lehet csinalni... pl ha 16 szint hasznalsz, akkor akar tobb szaz kepkockas kepet is megtudsz csinalni, amely rohogve belefer 20kb-ba... na ebbol vonjatok le, hogy 4-be mennyi fer bele.
Ez pl 83 képkocka 20kb >>
Ez pedig 86 kepkocka, es 4kb - szal epp beferne logonak :) >>
-
#183 Ehh. Van ez így...
Nekem is kéne csinálni valamit, csak először le kéne tölteni a paint-shop pro-t valahonnan....
by kbb
-
#182 Nem lehet megcsinálni -
#181 Hát, akkor meg szerinem már a minőség rovására fog menni...
by kbb -
#180 Megpróbálom kicsit összébb nyomni:)
4Kilórab nehéz lesz -
#179 Pedig nagyon ütős
by kbb -
#178 Nem 15 hanem 25 -
15Kbilóbájt:(( -
#176 Ez íííígy van!
Talán még... CS and Paint-Ball forever :D
by kbb -
#175 Counter Strike Forever -
#174 Efreet: Sirály lett ez a leminges logo :)
Csinálj olyat, ami éppen ás, lefelé :):):
by kbb -
#173 háááát... még lehet, hogy meggondolom.. csak a normális minőségű sétáló lemming 29 pixel magas volt, azt meg kockánként lekicsinyíteni... jajjjjj :))) -
#172 Pedig az lenne az élethű, azok mindíg mászkáltak :)) -
#171 gondoltam sétáló lemminget pakolok oda, de aztán inkább mégse...