Új design!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne ugassál, nálatok se mindig ereszt be. Most meg neki vagy 10x er a mIRC a csatinak, s nem megy. Furkó! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
nem megy irc
Okés macó
Király a logód
Csá macó! 😊
GRATULÁLOK SG !
Ezzel is bizonyítottátok, hogy ti vagytok a LEGjobbak ;-))
ŐŐŐ, hogy lehet ilyen dizájnos a nevem ?? :-)))
Ezzel is bizonyítottátok, hogy ti vagytok a LEGjobbak ;-))
ŐŐŐ, hogy lehet ilyen dizájnos a nevem ?? :-)))
Aha!
tavaly amikor elõször láttam az újat, hát nem nagyon tetszett, majd megszerettem. Most viszont egybõl teccik. Cool.
tavaly amikor elõször láttam az újat, hát nem nagyon tetszett, majd megszerettem. Most viszont egybõl teccik. Cool.
Háhá!
Háháháhá!!
Király!
És amikor ity kiterítette a lapokat, és elköszönt, St bevetette az adut.
Ez ütött!
Nincs kifogás, ity...
Mégiscsak marad a legjobb az SG
Ja ity én is modemes vagyok, és mégis van logóm, ha nem tetszik, 1.ne használj 2. old.sg.hu
Mekkora király St!(és többiek)
Háháháhá!!
Király!
És amikor ity kiterítette a lapokat, és elköszönt, St bevetette az adut.
Ez ütött!
Nincs kifogás, ity...
Mégiscsak marad a legjobb az SG
Ja ity én is modemes vagyok, és mégis van logóm, ha nem tetszik, 1.ne használj 2. old.sg.hu
Mekkora király St!(és többiek)
Wow! Szép lett az új kűlcsín. 😊 Nekem nagyon tetszik!
Akinek nem jön be, bookmark ezt -> http://old.sg.hu
en latam elöször a d4sign csak nemjutottam szohoz 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hi.
Ha most a tényleges véleményemet írnám le akkor ki lennék moderálva 😞 (Bár így sem kizárt.)
Nagyot csalódtam.
Eddig azért jártam az sg-re game hírekért meg a forumba, mert egyszerű volt (főleg forum miatt).
Ezzel a kicsicsázott ********* én nem tudok kibékülni.
Mondjuk nagyon sokat elárul, hogy pl nem is merték kitenni a szavazásnál a főoldalra normálisan a kérdést, mert féltek tőle hogy bizony lesz akinek nem fog tetszeni, az meg hülyén jönne ki :/
Mind1. Megszoktam. Ez az igazi magyar mentalitás.
Lényeg, hogy jó volt, szép volt és köszönöm nekem elég is volt az sg-ből. Főleg emiatt a logos nick miatt (nem mindenki teheti meg, hogy kábele legyen. Modemen rettenetesen lelassítja ez a sok ****).
Mind1. Keresek másik lapot, ahol nem a csicsa a lényeg hanem az info (úgy mint régen itt).
Csá.
ity
Ha most a tényleges véleményemet írnám le akkor ki lennék moderálva 😞 (Bár így sem kizárt.)
Nagyot csalódtam.
Eddig azért jártam az sg-re game hírekért meg a forumba, mert egyszerű volt (főleg forum miatt).
Ezzel a kicsicsázott ********* én nem tudok kibékülni.
Mondjuk nagyon sokat elárul, hogy pl nem is merték kitenni a szavazásnál a főoldalra normálisan a kérdést, mert féltek tőle hogy bizony lesz akinek nem fog tetszeni, az meg hülyén jönne ki :/
Mind1. Megszoktam. Ez az igazi magyar mentalitás.
Lényeg, hogy jó volt, szép volt és köszönöm nekem elég is volt az sg-ből. Főleg emiatt a logos nick miatt (nem mindenki teheti meg, hogy kábele legyen. Modemen rettenetesen lelassítja ez a sok ****).
Mind1. Keresek másik lapot, ahol nem a csicsa a lényeg hanem az info (úgy mint régen itt).
Csá.
ity
Háát...elég zsér😊) Ráadásul minden hozzászólást alá kell írnod, mert nem derül ki belőle, hogy ki is vagy valójában😊))
Ezzel a logoval majd jól el lehet szórakozni
( amugy szép az egész, nekem spec tetszik )
( amugy szép az egész, nekem spec tetszik )
----------------------- Regisztráció idõpontja:2001. 08. 08. -----------------------
uj dizajn?......majd megszokjuk ezt is