IL2
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát keress rá a googleben....
Üdv!
Szobatársamtól hallottam, hogy lehet az Il2-höz letölteni különféle patcheket. Nem a hivatalos javításokra gondolok, hanem pl. a Stukában be lehet kapcsolni a szirénát, amivel oly kellemes hatást értek el az ellen lelkületében meg hasonlók.
Tudtok ezekrõl valamit?? Ha igen, honnan lehet leszedni ilyeneket??
Köszi a válaszokat.
Y14
Szobatársamtól hallottam, hogy lehet az Il2-höz letölteni különféle patcheket. Nem a hivatalos javításokra gondolok, hanem pl. a Stukában be lehet kapcsolni a szirénát, amivel oly kellemes hatást értek el az ellen lelkületében meg hasonlók.
Tudtok ezekrõl valamit?? Ha igen, honnan lehet leszedni ilyeneket??
Köszi a válaszokat.
Y14
CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu
Ha neten akarjátok nyomni akkor érdemes a Hyperlobby-t leszedni
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
ezzel tudtok szerverekhez csatlakozni, hostolnió stb.....
itt általában a legujabb verzioval tolják ami most a 4.04-nél tart és a margered változatot használják ami azt jelenti hogy a Forgotten Battles annak kiegészitöje az Ace expansion pack és a Pacific fighters egymásra van instalva igy az összes gépet és térképet lehet használni
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
ezzel tudtok szerverekhez csatlakozni, hostolnió stb.....
itt általában a legujabb verzioval tolják ami most a 4.04-nél tart és a margered változatot használják ami azt jelenti hogy a Forgotten Battles annak kiegészitöje az Ace expansion pack és a Pacific fighters egymásra van instalva igy az összes gépet és térképet lehet használni
Már van ien topic ^^
nekem állandoan kíirja hogy Dgen hiba és kezdhetem elõlrõl van ötlet hogy mit tegyek
Hi all!
Nincs vkinek meg véletlenül az IL2 Sturmovik(nem a forgotten battles) magyarítása???
ert sehol sem találom :(
Nincs vkinek meg véletlenül az IL2 Sturmovik(nem a forgotten battles) magyarítása???
ert sehol sem találom :(
valaki szokta neten tolni mert én igen.. =) ha valakit érdekel jöjjön és játszon :) van magyar szerver nem tudjátok?
mit kell csinálni a küldetés befejezése után? Hova kell ilyenkor leszállni?
Hali! Nem tudja valaki, hogy le lehet-e lölteni valahonna egy olyan cuccost amivel lehetõvé válik a B-17-es vezetése?
ok, köszi.
Si vis pacem, para bellum.
Igen, a Forgotten Battles már régebben kijött (2. rész)
az Ace Expansion Pack pedig most nemrég (3. rész)
az Ace Expansion Pack pedig most nemrég (3. rész)
A Forgotten Battle és a Forgotten Battles Ace Expansion pack ugye két különbözõ kiegészítõ?
Si vis pacem, para bellum.
Most veszem észre, hogy Ace Mission Packet írtam Expansion pack helyett. Ez gáz.
Sziasztok bajtársak!
Bevontam a kormányt a repülõzésbe. Nem kell megijedni, nem Medgyesiékkel repülök kötelékben, csak beállítottam a Logimat, hogy õ lesz a gázkar, a pedálok pedig a függõleges vezérsíkot vezérlik. Kormánybot persze joystick, az elsõ játékom, amelyik ennyire együtt tud mûködni két vezérlõvel egyszerre. Lehet már valahol kapni az Ace Mission Packet?
Bevontam a kormányt a repülõzésbe. Nem kell megijedni, nem Medgyesiékkel repülök kötelékben, csak beállítottam a Logimat, hogy õ lesz a gázkar, a pedálok pedig a függõleges vezérsíkot vezérlik. Kormánybot persze joystick, az elsõ játékom, amelyik ennyire együtt tud mûködni két vezérlõvel egyszerre. Lehet már valahol kapni az Ace Mission Packet?
tudom a focke A5el is ez volt....
kéne egy rohadt Me-262 de nagyon...de ellennek betehetnének egykét extra gépet is mint:Me-163Komet sat-sat...
ezt a játékot még cyberfaszára lehetne alakítani...nem kell alakítani
kéne egy rohadt Me-262 de nagyon...de ellennek betehetnének egykét extra gépet is mint:Me-163Komet sat-sat...
ezt a játékot még cyberfaszára lehetne alakítani...nem kell alakítani

Tudni nem tudom, de kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget...
nem tudjátok hogy terveznek e új gépeket a játékhoz?
DE. VO101 Pumak a napokban elert 500. legigyozelemel magasan az elso helyen vannak a vilagranglistan IOW-ban.
Sziasztok! Nagyon leállt a topic.... semmi érdekes nincs a témában ????
http://www.ronin.hu/Puma/
csak este
Tud valaki közületek délután 4 körül online játszani? Ha igen, nyomhatnánk néhány légicsatát...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nemtom én már egy 1943as IL2 M3mal 4*rakéta+ 37mm el leszedtem egy Walter Novotny féle elit Messersmith 262-t ami Ace fokozaton volt...full realistic...mondjuk a 37mmessel könnyű:-)egy lövés halál
De pl HS129Bből 2-t már il2vel nem tok leszedni mert az 50es bordkanone-nal leszednek...
nem nehéz csak tanúlni kell
De pl HS129Bből 2-t már il2vel nem tok leszedni mert az 50es bordkanone-nal leszednek...
nem nehéz csak tanúlni kell
hát lehet azzal az ubissal is
én már próbáltam nem nehézség
e-connectben bizti de még sok heylen van
az a baj hogy még soxor kapok stall amíg azokat nem küszöbölöm ki nem játszok multiban
majd meglátom
én a náci szálon játszok sokkal érdekesebb
meg milyen szar magyar gépek ellen menni???????????????????????
én a náci szálon játszok sokkal érdekesebb
meg milyen szar magyar gépek ellen menni???????????????????????
Új gépet úgy 3-4-5 misszió után kapsz. Oroszoknál már leharcoltam a LaGG3at a Mig 3at a MiG 3ud-t most meg egy Jak 1em van. Nem tom fejből mennyi misszió van, de még messze a háború vége :) Egyébként ha akarsz többet, tényleg gyere az Index be a propelleres repszimekhez
aki már karrierezik ezerrel nem tudja megmondani hogy mikor kapok valami új gépet illetve hány misön lesz?
hát mindenképpen szerezd be
Lelkesednek... ha meglenne!! De nincs.
Amugy tenyleg nagyon allat!! Valoban real, legalabbis nagyon kozeli. Nem mintha repultem volna mar:)))
Xtak: Amugy a Stall, meg hasonloak, a motor fizikat akarjak szimulalni. Uszkve jo. Bar amikor a gepet fuggolegesen felhuzod, egy ido utan le kellene allni a motornak. (Hagyomanyos motor, nem kap anyagot, meg ilyesmi...) Igazandibol csak 1944 utan hoztak be a befecskendezest a nemetek (ha jol emlekszem). A War Birds 3-ban mintha szimulaltak volna, de ezsem bztos:))
Amugy tenyleg nagyon allat!! Valoban real, legalabbis nagyon kozeli. Nem mintha repultem volna mar:)))
Xtak: Amugy a Stall, meg hasonloak, a motor fizikat akarjak szimulalni. Uszkve jo. Bar amikor a gepet fuggolegesen felhuzod, egy ido utan le kellene allni a motornak. (Hagyomanyos motor, nem kap anyagot, meg ilyesmi...) Igazandibol csak 1944 utan hoztak be a befecskendezest a nemetek (ha jol emlekszem). A War Birds 3-ban mintha szimulaltak volna, de ezsem bztos:))
Elmeletileg igen, de az a kerdes hogy eppen a szolgaltatod az aktualis szerverhez milyen utvonalon jut el.
szerinted egy 56os modemen milyen élvezhetőséget kapnék vissza?
Indexen a Propelleres" repülõ szimulátorok topikba nyomulnak a nepek. Vo101 Pumak ujra harcba indulnak, lehet nekik segiteni az online csatakban. Figyelem, kizarolag csak Full realba nyomjak!!
Hmmmm...
megjelent a full de semmi lelkesedés?
Pedig sokkalta jobb mint a demó...iszonyatfain lett s semmi lelkesedés????
elynye....
megjelent a full de semmi lelkesedés?
Pedig sokkalta jobb mint a demó...iszonyatfain lett s semmi lelkesedés????
elynye....
hah alig játszottam vele pont emiatt:)
keptelen vagyok repulni realistic modban. folyamatosan stall van! Van itt kepzet pilota aki megmondja miert?
elvileg Szeptember vége
Duron 927
256Mb
ATi Radeon SDR 800*600*32ben
1024*768*32ben maxx 40
külső progival
256Mb
ATi Radeon SDR 800*600*32ben
1024*768*32ben maxx 40
külső progival
Milyen geped van? Es hogy merted az fps-t?
Nalam jo ha 20 fps-t eleri:( Athlon 750, 256Mb, Asus 6600 SDR 32 Mb, 800x600x32.
Nalam jo ha 20 fps-t eleri:( Athlon 750, 256Mb, Asus 6600 SDR 32 Mb, 800x600x32.
nállam látható a különbség!
meg a D3dbe megy 40-42fps-t
OpenGLbe 60
meg a D3dbe megy 40-42fps-t
OpenGLbe 60
tegnap nekimentem a quick mission builder feliratu gombnak es elkepeszto jokat jatszottam. tankoszlopokat es gepkocsimeneteket lottem veszettul. Elkepesztoen jol nez ki ahogy kimenekulnek az emberek az ego kocsibol mig a lovesz apritja oket. csudaszep!!!
hogy merted a sebesseget? En is alitottam a d3d es openGl kozott de nem vettem eszre kulonbseget
be lehet állitani hogy D3d vagy OpenGL.
Kb 10% volt nállam sebességbe a kettő között-radeon-
Kb 10% volt nállam sebességbe a kettő között-radeon-
mirol latod hogy OpenGL?
jó game nekem 1024*768ba is jól ment de látszik hogy az engine OpenGLre van irva
Oldal 1 / 2Következő →