63
az elso keleti WWII szimulator
-
starweb88 #63 hát keress rá a googleben.... -
Yangtzee14 #62 Üdv!
Szobatársamtól hallottam, hogy lehet az Il2-höz letölteni különféle patcheket. Nem a hivatalos javításokra gondolok, hanem pl. a Stukában be lehet kapcsolni a szirénát, amivel oly kellemes hatást értek el az ellen lelkületében meg hasonlók.
Tudtok ezekről valamit?? Ha igen, honnan lehet leszedni ilyeneket??
Köszi a válaszokat.
Y14 -
hetti #61 Ha neten akarjátok nyomni akkor érdemes a Hyperlobby-t leszedni
http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
ezzel tudtok szerverekhez csatlakozni, hostolnió stb.....
itt általában a legujabb verzioval tolják ami most a 4.04-nél tart és a margered változatot használják ami azt jelenti hogy a Forgotten Battles annak kiegészitöje az Ace expansion pack és a Pacific fighters egymásra van instalva igy az összes gépet és térképet lehet használni -
Neoncsoves #60 Már van ien topic ^^ -
bazsi0 #59 nekem állandoan kíirja hogy Dgen hiba és kezdhetem előlről van ötlet hogy mit tegyek -
donoki #58 Hi all!
Nincs vkinek meg véletlenül az IL2 Sturmovik(nem a forgotten battles) magyarítása???
ert sehol sem találom :( -
starweb88 #57 valaki szokta neten tolni mert én igen.. =) ha valakit érdekel jöjjön és játszon :) van magyar szerver nem tudjátok? -
nagypetercar #56 mit kell csinálni a küldetés befejezése után? Hova kell ilyenkor leszállni? -
ppeti66 #55 Hali! Nem tudja valaki, hogy le lehet-e lölteni valahonna egy olyan cuccost amivel lehetővé válik a B-17-es vezetése? -
Romeo One #54 ok, köszi. -
Vlala #53 Igen, a Forgotten Battles már régebben kijött (2. rész)
az Ace Expansion Pack pedig most nemrég (3. rész) -
Romeo One #52 A Forgotten Battle és a Forgotten Battles Ace Expansion pack ugye két különböző kiegészítő? -
Vlala #51 Most veszem észre, hogy Ace Mission Packet írtam Expansion pack helyett. Ez gáz. -
Vlala #50 Sziasztok bajtársak!
Bevontam a kormányt a repülőzésbe. Nem kell megijedni, nem Medgyesiékkel repülök kötelékben, csak beállítottam a Logimat, hogy ő lesz a gázkar, a pedálok pedig a függőleges vezérsíkot vezérlik. Kormánybot persze joystick, az első játékom, amelyik ennyire együtt tud működni két vezérlővel egyszerre. Lehet már valahol kapni az Ace Mission Packet? -
Anee #49 tudom a focke A5el is ez volt....
kéne egy rohadt Me-262 de nagyon...de ellennek betehetnének egykét extra gépet is mint:Me-163Komet sat-sat...
ezt a játékot még cyberfaszára lehetne alakítani...nem kell alakítani -
#48 terveznek.
patchekkel együtt kapod.
vagy is benne van -
NaNa #47 Tudni nem tudom, de kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget...
-
Anee #46 nem tudjátok hogy terveznek e új gépeket a játékhoz? -
Sir IvanHoe #45 DE. VO101 Pumak a napokban elert 500. legigyozelemel magasan az elso helyen vannak a vilagranglistan IOW-ban. -
NaNa #44 Sziasztok! Nagyon leállt a topic.... semmi érdekes nincs a témában ????
-
Sir IvanHoe #43 http://www.ronin.hu/Puma/ -
Anee #42 csak este -
neuro #41 Tud valaki közületek délután 4 körül online játszani? Ha igen, nyomhatnánk néhány légicsatát... -
Anee #40 Nemtom én már egy 1943as IL2 M3mal 4*rakéta+ 37mm el leszedtem egy Walter Novotny féle elit Messersmith 262-t ami Ace fokozaton volt...full realistic...mondjuk a 37mmessel könnyű:-)egy lövés halál
De pl HS129Bből 2-t már il2vel nem tok leszedni mert az 50es bordkanone-nal leszednek...
nem nehéz csak tanúlni kell -
Anee #37 hát lehet azzal az ubissal is -
Anee #35 én már próbáltam nem nehézség -
Anee #31 e-connectben bizti de még sok heylen van
-
Anee #29 az a baj hogy még soxor kapok stall amíg azokat nem küszöbölöm ki nem játszok multiban -
#28 Ha nem jössz hát nem, velem nem csesztél ki -
Anee #27 majd meglátom
én a náci szálon játszok sokkal érdekesebb
meg milyen szar magyar gépek ellen menni??????????????????????? -
#26 Új gépet úgy 3-4-5 misszió után kapsz. Oroszoknál már leharcoltam a LaGG3at a Mig 3at a MiG 3ud-t most meg egy Jak 1em van. Nem tom fejből mennyi misszió van, de még messze a háború vége :) Egyébként ha akarsz többet, tényleg gyere az Index be a propelleres repszimekhez -
Anee #25 aki már karrierezik ezerrel nem tudja megmondani hogy mikor kapok valami új gépet illetve hány misön lesz? -
#24 Azon vagyok:)))) -
Anee #23 hát mindenképpen szerezd be -
#22 Lelkesednek... ha meglenne!! De nincs.
Amugy tenyleg nagyon allat!! Valoban real, legalabbis nagyon kozeli. Nem mintha repultem volna mar:)))
Xtak: Amugy a Stall, meg hasonloak, a motor fizikat akarjak szimulalni. Uszkve jo. Bar amikor a gepet fuggolegesen felhuzod, egy ido utan le kellene allni a motornak. (Hagyomanyos motor, nem kap anyagot, meg ilyesmi...) Igazandibol csak 1944 utan hoztak be a befecskendezest a nemetek (ha jol emlekszem). A War Birds 3-ban mintha szimulaltak volna, de ezsem bztos:)) -
Sir IvanHoe #21 Elmeletileg igen, de az a kerdes hogy eppen a szolgaltatod az aktualis szerverhez milyen utvonalon jut el. -
Anee #20 szerinted egy 56os modemen milyen élvezhetőséget kapnék vissza? -
Sir IvanHoe #19 Indexen a Propelleres" repülő szimulátorok topikba nyomulnak a nepek. Vo101 Pumak ujra harcba indulnak, lehet nekik segiteni az online csatakban. Figyelem, kizarolag csak Full realba nyomjak!! -
Anee #18 Hmmmm...
megjelent a full de semmi lelkesedés?
Pedig sokkalta jobb mint a demó...iszonyatfain lett s semmi lelkesedés????
elynye....
-
Anee #17 hah alig játszottam vele pont emiatt:)