7
A4Tech egerem megtört kábelét szeretném kicserélni.
  • zacsko
    Végül azt csináltam, hogy kivágtam a kábelből a megtört szakaszt, és újraforrasztgattam az ereket, babra munka de megérte mert most ujra tökéletesen működik.
  • KBB
    ÁÁÁh, RF-es egér nagyon húzós, 7 körül van.
    zacsko: Azért nem egészen ez ahelyzet. Elég nehéz csak kábelt szerezni hozzá. A Wirless egerek tényleg jók, de mint mondam nagyon drágák.

by kbb
  • zacsko
    Ha defektet kap az autód, új autót veszel?
    Miért dobjak ki egy amugy jó egeret a kábel miatt?
  • zacsko
    Egy szintén lestrappált kábellel nem megyek sokra, de azért megpróbálom.
  • KBB
    Egy olyan helyet kell találnod, ahol foglalkoznak használt hardwarek-el, ott szét tudnak neked barmolni egy egeret és megkapod a kábelt. Ha van valami számtechboltos ismerősöd, akkor az pont kapóra is jön...
    Hogy hol? Attól függ hol lax...

by kbb
  • zacsko
    Van egy A4Tech 2 görgős egerem, de most már hónapok óta csinál olyanokat, hogy meg-meg akad a kurzor, akár fél percekre is. Valószínűleg megtört a kábel, de nincs kedvem egy pár száz forintos kábel miatt kidobni egy közel 4000 forintos egeret. Szóval aki tudja hol lehet kapni ilyen kábeleket az írja meg lécci. Arra is gondoltam, hogy veszek egy PS/2 hosszabbítókábelt, lecsípem a végét és összeforrasztom a 6 vezetéket a csatlakozóval amit az egérbe kell beledugni. De jobb lenne ha nem kellene forrasztgatással bajlódnom.