460
Amiket mindenkinek látnia kellene egyszer :)))
-
#247 Hálaa jóistennek még nem vagyunk moziba járó korúak,most a Bábszínház a rulla...
Vasárnap is lesz:A gyáva nyulacskák címmel(bérletszünet) -
#246 raadasul a címét is elírtad, de amúgy kész van. -
#245 meg az se keszult el :) -
#244 J.R.R. Tolkien's - The Lord of the Ring Ennél nagyobb film még nem készült eddig a történelemben! -
#243 a kicsikkel úgyis megnézed majd ;) -
#242 valahogy így vagyok én is... -
#241 ugykell neked -
#239 nekünk megvolt wincs eszteren de direkt nem néztem meg
-
#238 nem ciki. ha érdekel elolvasod-megnézed, ha nem, nem. állítólag szabad ország vagyunk. -
#237 nem ciki, de csak azert mert en se olvastam :) -
#235 Tékában van tutira. -
#234 naja... ez viszont engem is elszomorít... ebből is letöltés lesz... pedig nem akartam. -
#233 mindegy én akkor is utalom miatta kesik az a film amit telleg meg akarok nezni...
hamar a stop shop ot nem jaccak a moziban :) azt viszont meg video kazettan is megneznem csak lenne meg... :) -
#232 heri kókler... ahogy egy paródiakönyvben írták. amúgy az eddigi 4 könyv nemrossz, jókis mese mind. kicsit túllihegik szokás szerint, dehát mit nem? -
#231 ez a henri poszter kb olyan szinvonalas mint a pokemon, meg kb annyira nyomjak is. -
#230 Áldja -vigye! -
#229 Gyuruk Ura csak januarban
koszonheto Harry Potter-nek
Filmek:
Uvegtigris
Moszkva ter
-
Nuki #228 AZ már a másik fele hogy mind a Négy részt min. 2x olvastam ki és az 1. könyvből készült filmet BIZTOS hogy megnézem majd....
De ez az én magánvéleményem. -
Nuki #227 Én szerény véleményem szerint a Harry Pottert lenne érdemes megnézni mert szinte mindenhol Harry Potter őrület van...
Biztos jó lehet -
#226 Látod-látod, mondom én. Valóban. -
#225 "Csapd le csacsinak is olyan semmilyen vége volt."
Figyelj a betük egymásutánjára. Nem hülye, semmilyen. -
#224 nem ertesz hozza :)
nezzed az amcsi happy endeket az sokkal jobb :) -
#223 Miért van hülye vége a Csapd le csacsinak?
Kiderül hogy nem a faszinak jött a levél,leomlik a ház és újra boldogan gürcölhetnek...
Tök happy a vége! -
#222 "Csak olyan hülye vége van..."
Mint a magyar filmeknek általában, a Csapd le csacsinak is olyan semmilyen vége volt. Igazából nem is láttam magyar filmet értelmes véggel, talán az Ámbár tanár úrt, de többet nem tudok mondani. Na jó a régebbi filmeket meg nem veszem ide, azoknak a közelébe nem jönnek a maiak. -
#221 Tipikus középiskolai "életkép" a 70-es évekből. Koltai Róbert tornatanárt alakít benne és neki a mániája a pókfoci. Szóval így most nem tudnám igazából leírni a "pontos" lényeget, de szerintem frankó film. Csak olyan hülye vége van... -
#220 dehogynem. az ep1. teaser is hasonló volt :) ennek jobb a zenéje :D -
#219 Ennyire semmitmondó trélert sem láttam még. -
#218 csigakettő is lenyomta a zepizode 2 trélert. -
#217 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#215 Milyen(csak úgy dióhéjban)? -
#214 nem -
#213 Tegnap volt a Pókfoci a TV2-n. Láttátok? Atomjó! -
#212 azt nem mondta senki -
#211 latni is fogom, de nem moziban -
#210 bölüm 2 :) ahogy a topic téma mondja: látni kellene EGYSZER. -
#209 na ez az amit moziba nem nézek meg
mar a cime is béna... -
-
#207 megneztem a kutyak és macskakat meg a szajrét is. elöbbi érdekes, utobbi unalmas volt :), viszont a szineszek jol alakitottak. -
#206 Hétvégén megnéztem a Blöff-öt.Kurva jó!
Lehet hogy volt már említve de a Brian élete Monthy Pythontól is király. -
#205 Aha én meg a Született gyilkosokon szoktam sírni!