460
Amiket mindenkinek látnia kellene egyszer :)))
-
#420 nézd meg az xXx trailert nézd meg a fast and the furioust de angolul feliratosan!! hja az ice age hatalmas lesz nézzétek meg mind a 3 trailerjét! -
#419 Ha már itt tartunk az Indiana Jones trilógiát is leadják, ami engem jobban érdekel, már mindkét sorozat jó a maga mufajában. Nem lehet oket összehasonlítani, ez olyan mintha fagylaltot akarnánk enni szalonnával. Megvan már az összes Indy eredetiben, de azért jó lesz megnézni élo sugárzásban is. -
-
#417 hogy fogjak verni a mellüket hogy egy 20 eves filmet lejatszanak :) -
#416 nagyjából mindegy, úgyis szétvagdalják reklámokkal... -
#414 Coine: írj mailt, megdumáljuk.
Jasmin: keresztapa trilógia jó :)
állítólag az elsö StarWars trilógiát is le fogja nyomni valamelyik ker. adó... elöször a magyar tvzésben... ideje már :) -
#413 Megrendeltem! -
#412 nekeme teszett:) -
#411 Terry Gilliam - Terry Jones
GYALOG-GALOPP
Monty Python and the Holy Grail
Kaland / Művész / Vígjáték, 1975 - angol
Főszerepben: Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin
Korhatár: Bármely
Forgalmazza: Columbia (W)
Hordozó Listaár Kedv. NetPiac ár Státusz Szállítás
VHS 3000.- Ft 3 % 2910.- Ft Rendelhető 8 nap db
A Gyalog-galopp Monty Python Repülő Cirkuszának leghíresebb, legendás filmje, minden idők egyik legeszetlenebb és mégis leglenyűgözőbb alkotása.
A film Artúr király és a Kerekasztal Lovagjainak a Szent Grál, azaz Krisztus Szent Kelyhe utáni kutatásának legendáját meséli el - meglehetősen sajátos megfogalmazásban.
A Gyalog-galopp közel tíz év szünet után 2002. március 12-én ismét megjelenik, ráadásul kétféle változatban: a már klasszikus magyar szinkronnal (Kern András, Gálvölgyi János, Bodrogi Gyula és mások közreműködésével), és eredeti hanggal, magyar felirattal is!
-
#410 Méret ? Vhogy megkaphatnám ? Felteszed vhova ? -
#408 Az Ice Age-t ismeritek?
Kiraly Animacios film
talan meg jobb mint a SHREK
regota keresem -
Szöszi #407 Ha már Vin Diesel akkor: Pitch Black - 22 évente sötétség. Nagyon király a film! Egy két jelenetnél majdnem besz....tam! -
Lantee #406 TRAINING DAY!!
Nagyon kemény film! Mindenkinek ajánlom! -
#405 nekem megvan... elég jó minöségben. egy szép nagy avi file, tökéletes kép és egészen korrekt hangminöséggel (magyar szinkron) -
#404 Keresd ITT :)))
Ha valaki esetleg bedigizné és föltenné valahová okvetlenül szóljon nekem is!! -
#403 HÁT IGEN, de még mindig nem sikerült megnéznem ???!!!
Senkinek nincs meg videón.
Sztetek neten fent van ?
-
#402 -
WinTeR #401 Majdnem híres, Gladiátor, Betépve, Moulin Rouge, Pearl Harbor -
#400 Farok csóválja... anno láttam, kellemes. kicsit talán túlságosan valóságos. -
#399 A Remény Rabjai
Aki nem látta, szégyellje magát
:) -
#397 az bizony. meg a többi korabeli "müvészfilm"... Legényanya, Citromdisznó, Vattatyúk, ... -
#396 egeszseges erotika az jofilm :) -
#395 szerintem nem fogja megérteni... -
#394 odaát meleg van?:) -
#392 Berlin felett az ég. -
#391 Rekviem egy álomért.
Az nagyon kemény flilm de jó -
#389 Halálsoron.é..nem ondok semmit..egyedül ülök a szobámban és majdnem sirok:) -
#388 Üldözési Mánia rulez! -
#387 és nagyon tetszik a The Fast and The Furioust filmje is -
#386 az enemy at the gates nem rosz... azhittem hoyg nem fogja lelöni hanem odamegy hozzá:) no mindegy...
most jöjjön az ami még csak moziban fog menni:
xXx
főszereplő:Vin Diesel...
most fogom a trailert megnézni....
izé..ez a Vin diesel nagyon tetszik nekem..szivesen látom öt a filmekben.. legföképpen a feje tetszik:) ha ilyen fejem lehetne:)))))))))))))))
mindegy... http://www.apple.com/trailers/columbia/tripleX/high/high.html -
#385 Ma nézzétek meg a Keresztapát!!!! -
#384 Trainspotting volt már ?
-
#383 Aha, az tényleg nagyon jó film, most láttam pár napja.Bírom az ilyen II.világháborús filmeket,nagyon bejönnek :)) -
#381 http://uk.imdb.com/Title?0125659
ez a spanyol film, és ott a föszereplö nevére klikk, van róla is kép...
http://uk.imdb.com/Title?0259711
ez meg a tomkrúzos -
#380 csak abban nem tom cruise "szineszkedik..." ez mar egy hatalmas elöny :) -
#379 igen, a spanyol film (nyisd ki a szemed), kb 1 évvel elötte jött ki, a fincsi az, hogy a nöi föszereplö ugyanaz :) -
#378 ma nemazert de ez egy film feldolgozasa, tehat biztos nem ez az elsö ilyen temaval foglalkozo film :) -
#377 pár napja megnéztük a Legényanyát. Schwajda György a Rátóti Legényanya c. könyve alapján.
Béláim, gondolkodjunk! -
#376 na ne má?? az M1-en ilyeneket is adnak??:-) -
#373 AZAZ
Ma volt, magyarul Játsz/ma
über