460
Amiket mindenkinek látnia kellene egyszer :)))
-
#50 nekem most gyütt smsbe'... egy másikkal együtt, ami még gyengébb... fodrász??? :)) -
#49 ez most tok felkapott poen... tegnap csak 4 helyen halottam :) de 1* se tecett :)
mondjuk a fodrasznal igen :) de ott cssak az nem tecatt hogy a fodrasz aki mellesleg Tibi :) kurvara nem ertette de azert rohogott :) azt amikor elment az ügyeleetes poenzsak kuncsaftja ott morgolodott hogy milyen szar vicc semi ertelme es elkellet neki magyarazni :) -
#47 vagy ki...
nyulacskát kihallgatta az FBI... abban már biztosak, hogy arab, de, hogy ingyombingyom-e vagy tálib-e... -
#46 meglattak hogy assassin es nemengedtek be... -
#45 mitől? ;) -
#44 Látni néha csak most sok a gálya,mert az ámérikái tartózkodásom hosszabbra nyúlt...
Logot?Majd eccer csak:) -
#43 ezt nem neked uzentem, de vegülis tökmindegy :p -
#42 Egészséges erotika!
itt van elöttem egy doboz kefir mingya keresek valami live sex cam ot azt tiszta olyan erzes lesz mint a filmben :))) -
#41 hőőő... Assassin.. téged még látni erre? Komolyan aggódom miattad!
Ha elmész, én leszek a legjobb fej a fórumon, azt meg senki sem akarja... ("Assassin után szabadon", "vakok közt félszemű a király, és egyéb mondások")
Csinálj logót! -
#40 Humorfilm lesz szerinted? :))) -
#39 Gyuruk ura :D -
#38 Eszterlövés? -
#37 A mesterlövés se rossz, de ez mesterlövész akart lenni:) -
#36 Láttam visszafele a repcsin egyet(sajna nem az elejétől),két mesterlövés aprítja egymást egy ruszki meg egy német a Sztálingrádi csata német sikerei ideje alatt...
Mi a címe,ez lenne a kérdés másfél milláért? -
#35 Tényleg a Hivatali patkányok is ad! -
#34 eddigiek +Dogma, Office Space -
#33 Két és fél kém. -
#32 Nem ugrik be a film. Láttam egyáltalán? :))) -
#31 Kezdjük ott, hogy meg se néztem. -
#30 Vagy nemtudják, milyen a jóhumorú ember.
A boldogságtól ordítani.
Keresd a nőt!
Ronda ügy.
(utóbbi kettő kicsit kommerszebb)
Van rajtam kívül valaki, aki a Bruce Willis-es "Utolsó emberig"-et viccesnek találta? -
#29 Nem mindenki olvasta el a bevezetőmet :))) -
#28 Az éljenamerika kategóriából a Forrest Gump nagyon bejött, jósokszor megnéztem. -
#27 Na megnézegettem... van amikkel egyetértek :)
A.H.X, Indul a bakterház, Ponyvaregény... de azért az igazi kedvencek ott szerepelnek lejjebb -
#26 Egész jól indult, aztán ilyenek jöttek, hogy fegyencjárat stb. -
#25 Nem tudom szerepeltek-e már, ha igen bocs.
Sátántangó
Vattatyúk
Egészséges erotika
Sörgyári Capricco
Macskafogó
Hófehér -
#24 A Ravasz tényleg egy súlyos darab:)) -
Geronimo #21 Az osszes Bud Spencer & Terence Hill film
Macskafogo
Tanu 1.
Halalos fegyver kvartett -
#20 Na és a Közönséges bünözöket se felejtsük el!
Meg persze a Ponyvaregényt - "Pofán löttem Marvint bazd meg!!":)) -
Corel #18 Azért néha nem árt lazítani:
Indúl a bakterhár
Kabos, vagy Koltay (nem a Gábor) filmek
Walt Disney rajzfilmek -
Nyiri #16 Szerintem:
1.: Ryan Közlegény
2.: Ellenség a kapuknál
3.: Mátrix
4.: Pulp Fiction
5.: Ford Fairlane
6.: Ravasz az agy és két füstölgö puskacső
7.: Szikla
8.: Con Air
9.: Macskajaj
10.: Az osszes kira magyar film (Csapd le csacsi, Legenyanya... (Rátótuk tútótuk :O))
-
#15 a zeneje lehet jo, a szineszeket is birom benne, a mondanivaloja is erdekes lenne csak elbasztak, de valahogy az egesz film nemfogott meg.
viszont brad pitéröl eszembejutott a
Snach a Blöff röl meg a
ravasz az agy és 2... erröl meg a jo britt filmek mint pl a
trainspotting.
telleg ki tudja mi ennek az ertelmes magyar forditasa? mert a vonatszamlalas nemhinnem hogy a legmegfelelőbb :) -
#14 Sajnálom, hogy nem tetszett.
Mondjuk én már kb egy éve hallgattam a zenéjét és iszonyatosan bejön.
Hihetetlenül beteg zene. -
#13 akor tul hülye vagyok hozza, de pont a vegen jutottem el odaig hogy ezt a szart :) -
#12 Az a lényeg, hogy érzed, nem stimmel valami, hiányzik egy-két dolog, itt-ott egy-két ellentmondás.
A végén meg hirtelen leesik és összeáll az egész. -
#11 na parodiaban a nelégy barom, ha iszod a... ez kötelező. -
#10 Félelem és rettegés Las Vegasban
-
#9 A kelet az kelet
Legényanya
ezeket nem isemrem
a fight klub erdekes hogy sok embernek kultusz szinten van en az egesz filmben csak az ertelmet nem találtam, hameg ugy neztem hogy akciofilm akor meg unalmas volt. szoval aki ertette a lenyeget irja mar le :)
nem ertem hogy azert mert egy meber veri magat az uccan es a többi embernek ez marhara teccik ezert elkezdi verni a masikat. -
#8 Innen a legtöbb szerintem is kötelező, meg még egy pár, ami hirtelen eszembe jut:
Ford Fairlane
A remény rabjai
A kelet az kelet
Legényanya
Ponyvaregény(nem tudnak a tinik annyit idézgetni belőle, hogy megunjam)
Ja, a lényeg:
FIGHT CLUB -
#7 m.b.????
-
#5 A Holtak serege az Erdő szellene sorozat 3. része volt így jó negyedóráig nem esett le, hogy paródia :))) Csak lestünk, hogy milyen gyenge ez a rész, tele van marhasággal. Aztán megnéztük a borítót, röhögtünk egy jót magunkon és előről kezdtük :))