21
X-Plane 6.0
-
karegab #21 letöltöttem a 7.0-lát(a másik tul nagy volt)és most hogyan lehet betelepíteni -
karegab #20 köcce -
#19 Akkor szedd le a 8.6-hoz az installert. Az a legújabb. Aztán pedig mindig olvasd a readme-t. Abban mindent leírnak. -
karegab #18 oké hogyan kell betelepíteni
nekem a v6-os verzióm van meg -
karegab #17 köszi bucser -
#16 repülőket az X-plane-hez innen tudsz leszedni.
ámbátor meg kell venned előbb az X-plane legújabb változatát (vagy leszedni a demot) innen. -
karegab #15 sziasztok igaz ahír hogy lehet repcsiket betenni a játékba
hol találnám azt a honlapot
ja és nem tom honnan lehet leszedni az 5.66 verziót -
Cobra11 #14 Valaki nem tudja, honnan tudnám letölteni az 5.66-os verziót? -
Cobra11 #13 Na jólvan én is tök értelmes vagyok. Elfelejtettem kiengedni a féket. -
Cobra11 #12 Jó már megoldottam viszont lenne még 1 kérdésem. Régen meg volt az 5.52 (csak formáznom kelllett a wincsit) és abban úgy kellett felszállni, hogy F2-vel tövig a gázt egérrel katt és kész. Na mármost ez nekem a 6.0-ban valamiért nem müxik. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kell felszállni Joy nélkül. Ja és még1 kérdés: 2 gombos joyyal müxik a játék? -
Cobra11 #10 Biztos, hogy 80 mega? Én az X-Plane.com-on csak egy 48 megás fájlt találtam. Ez az? Vagy ez csak egy update? Mert nincs meg egyik régebbi verzió sem. -
#7 van crack... de csak 6.04 hez, toltsetek le a hompagerol az intallt/updatet (egyfile) aztan install, aztan pedig crack, aztan pedig keresd meg az sg ftpn az anatomia konyvtarat es toltsd le az agytorzshat.bmp-t nevezd at exe-re es ez a crack :) -
#1 Megjelent a világ eddigi legélethűbb repuloszimulátorának a 6.0-ás legujabb verzioja.
Nagyon sok ujitas van benne , mindenkinek erdemes letolteni , akit egy kicsit is erdekel a repules.
kb. 80 mega , de megéri.
Itt megtalalhatjatok : www.x-plane.com