37
 • O0D:
  #37
  "..or itt mindenki azt mondaná, hogy halál az arabokra"

  hát nemhsiszem hogy így lenne.
 • CAD
  #35
  Valahol a forum elejen irtam, hogy nemetekkel ertek egyet.. aztan halottam, hogy a europa parlament ellen os keszultek valamire (ideg gaz) - amit azonban megakadalyoztak. Ezek utan, megertem az amerkaiakat ;> - igen kulso szemlelokent konnyu nyugalomra inteni masokat... csak egyszer legyunk abba a bizonyos helyzetbe, megvaltozik velemenyunk!
 • TWN
  #28
  Mo.-i h4x0r társadalom közönyös az ügyben, bár qrvára nem tetszik nekik sem a terroros action. Előzetes terverkről senki sem dumált..

  99%.. akármi.. Szóval: NEM csak olyan lapok és szerverek vannak, amik az emberkék saját országaiban vannak BD! Na most komolyan, Mo.-n is van pár szerverecske, amik igencsak' nem vannak' magyar tulajdonban. A számítógépes betöréseknél és a szerverek leállításánál nem csak azt fogják figyelembevenni, hogy melyik ország lehetett rejtegetője x. terrorista vezérkének, a fejlettebb technológiák - bla-bla, találd ki mik lehetnek, mert hogy nem csak szimpla biztonsági emberek mennek keresgélni az tuti' - segítségével keresni fogják a tulajokat: s ha meglesznek, akkor holmi - csak a humor kedvéért.. - "megelőző csapást" fognak mérni az adott site-okra és al-gépeikre. Amúgy ha már a támadásnál tartunk, akkor kevés elképzelni így: mennek, aztán leállítják, telinyomják adatokkal, feltörik.. stb.. a szervereket. Egy keményebb támadásnál kidolgozhatnak olyan romboló rutinokat, amelyek felismerik az illetők kód-készletét (nah, vegyük példának az arabot ;). Ha tehát pl. 1ezik a dolog, akkor imato-tomato :] (holmi rutin jó lesz scriptben is, ami mondjuk meg, szinte mindenbe rejthető). Ejh.. na jóvanmá', szóltam itt is.

  Bajom nekem: a taszári NATO-s sereg extra készültsége. MILYEN ALAPON? A NATO az NATO, nem pedig az amcsi hadsereg.. bszzameg'.. Faxom, én attól tartok, hogy a megtorlások erősségi fokát odáig fogják nyomni az amcsik, hogy háborút provokálnak - idézek, nem szó szerint: "nem fogunk tudni különbséget tenni a terrorista és az őt rejtegető ország között" /USA elnök/ - az 1ik országgal és vmilyen. ürüggyel berobbantják a NATO-t is - pedig az nem mehetne más ország LN így, de pl. ország-ország LN már nem ügy: akkor megyünk mi is, ennyi. Azért mielőtt ez megtörténik, remélem lesz vmi. agyuk és gondolkodnak..

  Másik félelmem: jön a holnap - Hétfő -.. vajon mi lesz a tőzsdén és hogyan fog hatni a részvények alakulása az egész állapotra? A kérdésem pedig: hogyan fog Lkezdődni ÉS micsoda fog Lkezdődni..?

  Kanyar vissza: hja igen,.. a kecskés mittomén' hány* fürdő emberek és az olajuk.. A tőzsdéket egy komplex h4x0r társadalom lazán manipulálhatja, tehát IDE SEM a szimpla site-attack vonatkozik (szóval kb. 1 baromság erre gondolni, hogy értelmesen lett fogalmazva a fenti beszéd: pasz, tán a nyilatkozó, tán a fordító volt szűk').

  TWN
 • Lacc
  #12
  Qrva arabok!
 • CAD
  #10
  Hatalmas karokat lehet okozni ezekben a server(ek?)-ben ... mert lehet afganisztánban vagy két 286 és palesztinaban sincs sok 300mhz tol nagyobb gep. Szerintem ennek semmi értelme, és a németekkel teljesen egyetértek.
 • Frank99
  #8
  Helyes!
  Minden eszközzel adni kell nekik!
 • Rincewind
  #1
  Hmm....