F/A-18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni a demo-t

by:dave
Falcon 4.0-t fel rtudnád most pakolni a supergamez ftp-jére (ftp.supergamez.hu/upload)?
CaviaR
Bizony-bizony. A Flacon 4.0 hoz nem is lehet hasonlítani. Attól még jó a game...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

engem is érdekelne 😊

CaviaR
skorpio7: Mivel csináltad a logodat? Tök jó!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Nem rossz... 😊

skorpio7
Akkor tegyél úgy , ahogy én is .
Kicsomagolom és kipróbálom . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Letöltöttem, de még nem próbáltam ki. Jó???
CaviaR
Ismeritek? Leszedtétek már?
Alig 18 MB az egész. Ajánllom mindenkinek akinek teszett a Aces High, és társai... 😊

Idézem a WarezCenterről:

"Az F/A-18 Precision Strike Fighter a Xicat fejlesztése, legrealisztikusabb repülõgép szimulátorok egyike amely valaha is készült, felhasználva a legújabb 3D-s technológiákat. Az ellenséges pilóták intelligenciája átlagon felüli. Hálózati játékra is van lehetõségünk Interneten és LANon egyaránt. A rip változat mindössze 8 diskes! Bõvebben a játékról itt olvashatsz."

Első nézésre a játék nem túl látványos, de a külső nézetnél látod a kidolgozottságot...