Half-Life sorozatok rosszabbak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem meg egyre jobbak, sokkal jobbak. A Half Life 1 a 2-höz képest mario <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Because cheese...
up! <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hát ez nem igaz ... 😞((
Most , hogy még nem indult be igazán az ( értelmes ) játékok megjelenése , egyre másra nyílnak az értelmesebbnél értelmesebb topic-ok .
Speciel ez is közéjük tartozik .
Amúgy meg hülyeségeket beszél , aki ilyesmit állít .
A HL egy örök program , amit bármikor elővehetek és úgy újra játszhatom , hogy nem unom meg .
Résztől függetlenül .
Hogy egyre rövidebbek , azt elismerem , de hogy rosszabbak , az teljesen hülyeség .
Most , hogy még nem indult be igazán az ( értelmes ) játékok megjelenése , egyre másra nyílnak az értelmesebbnél értelmesebb topic-ok .
Speciel ez is közéjük tartozik .
Amúgy meg hülyeségeket beszél , aki ilyesmit állít .
A HL egy örök program , amit bármikor elővehetek és úgy újra játszhatom , hogy nem unom meg .
Résztől függetlenül .
Hogy egyre rövidebbek , azt elismerem , de hogy rosszabbak , az teljesen hülyeség .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hé én nem is tudtam hogy több sorozat is van, én eddig csak a HL sorozatról tudtam, na mindegy mindíg hall az ember újat 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!