25
 • CAD
  #25
  Detonator: direkt kiemeltem, hogy tisztaba vagyok vele, hog graf kozel sem minden... de te pont abba kotsz bele... na mind1, szoval nekem nem az a bajom, hogy 2d, es hogy motorja mire kijon teljesen el lesz avulva, az sem baj hogy semmi ujdonsagot nem hoz, sem jatekmenetben, sem egysegekben, sem harcokban, sem epuletekben, sem halozati jatekban, sem grafikaban, sem törtenetben ... hogy akkor mi a bajom? - hmm, nemtom, talan az, hogy olyan lapos mint az alfold.

  SC jo volt, kiraly volt, legjobb volt. De ma aert mar tovabb kene lepni... jon WarCraft III - ahol biz lesz ujdonsag, en inkabb azt neveznem az "új" SC-nek.

  Aom kira lesz biztos, de valahogynem az en vilagom az AoE-k :((.

  Ja es valaki emlitette, hogy nem az SW neve adja majd el... hmm akkor mi? - az hogy ra lesz nyomtatva dobozra, hogy az Essembly segitett a fejlseztesbe, mert en azon kivul, hogy SW semmi extrat nem latok benne... es SW is mar lecsengoben van.

  Ja valaki mondta, hogy amuljak, hogy L.A. "evekkel" dune elott kijott a sjat 3d strategiajaval... hat az olyan is volt, ezt ragzni sem kell... nem ott a lenyeg, hogy valaki megcsinal valamit, hanem, hogy milyen minosegben, nem a mennyiseg a minoseg szamit, ezt a L.A. par eve elfelejtette, es ez meg is latszik a jatekain.

  WarCraft III hatalom! :)
 • Sephi
  #20
  Hadgzsa ma! Feneket eloszor is tok hulyen nez ki bar lehet jobb lesz masodszor meg keverni a 4 5 6 reszt a 1 essel kicsit furcsan fog kinezni nemde? Meg ki fog jaccani a maci neppel.. hat en nem ...:)))
 • Laalee
  #16
  azert ezt nem mondanam hogy uj sc, de lehet meg belöle valami. és szerintem egy rts nel sokkaljobb a hagyomanyos 2d grafika. ahogy olvasom az sc hez nemlehet hasonlitani, inkabb az aok hoz, de ha azt a szintet meguti, az kesz csoda lesz. mindenesetre sok sikert, jo lenne halyreallitani azt a fako csillogasat a lukas nak, amit az utobbi par ev silany jatekaival csinalt.
 • CAD
  #7
  Hat szerintem a L.A. 1 lepessel le van maradva... tudom, nem a graf minden, dehat amikor Dune3 meg War3 mar teljsen 3D, akkor mar egy SW-s RTS-nek is meg kene gondolni, hogy kijon e egy viszonylag elavult 2D enginnel.

  Barhogy olvasom a cikket, egyszeruen nem latok semmi olyat, amelyet mar az elozo 100 rts-be ne lett volna. Szerintem - sajnos - nem lesz valami korszakalkoto jatek (hacsak a jatekmenet nem lesz valami iszonyatosan magaval ragado - de erre nemsok esély van).
 • Rincewind
  #5
  Rakás car...
 • Lacc
  #1
  Jó játék lesz ez nagyon.