39
 • narumon
  #39
  habla: Tökéletesen igazad van mindenben. Illetve majdnem mindenben mert a win98SE nekem nagyon bejön istentudja mikor fagyott utoljára.
 • narumon
  #38
  "Gondolom,neked otthon a Pc-d is naprakészen van upgrade-lve,tehát P4-GF3 párossal játszadozol..."

  Napra készen Duron850 + TNT2. Reklámok szerint lehet hogy elavult csakhogy nem tudsz mondani olyan játékot ami ne menne rajta teljesen jól, és nem a legkisebb felbontásokban.

  "Vagy ha nem akkor az már rég elavult...Az meg kinek jó...De gondolom Plazma Tv-d van otthon,mert ha nem akkor az már elavult...És hát akinek az jó..."

  Plasma Tv nekem minek. Fasza LG monitorom van nem kell nekem plasma Tv. Összvissz arra szerettem volna rávilágitani hogy kijött a PSX anno, szép volt jó volt egy év múlva azonban ugyanott leragadt a PC meg elhúzott. Nekem haverjaim is 2 év után túladtak rajta, bár még most is vannak rá játékok (nagyon kevés) az akkor már nem felelt meg az igényeknek, mert láttak más játékokat, jó játékokat, 3Dben pompázni. Szal az az 5 év nagyon erős. Ez olyan hogy pl most is megy a Celeron 400-on meg Intel740-en sokminden, akkor ennyi erővel a PC is 3-4 évre van tervezve.
 • Alien!
  #35
  Gondolom,neked otthon a Pc-d is naprakészen van upgrade-lve,tehát P4-GF3 párossal játszadozol...Vagy ha nem akkor az már rég elavult...Az meg kinek jó...De gondolom Plazma Tv-d van otthon,mert ha nem akkor az már elavult...És hát akinek az jó...
 • Laalee
  #27
  tök jo hogy itt mindenki ekora marketing szakember... és mr igy elöre latja a dolgokat...
 • narumon
  #24
  "A Sony legalább vár 4-5 évet a gépek között,és mellesleg így viszi sikerre a gépeit(a Ps2-vel sem lesz másként...)"

  Hát pedig az már jövőre elavult gép lesz. Akinek az meg jó...
 • narumon
  #23
  "Mert az Xbox-ban nincs hardvercsere .Szóval elégedj csak meg azzal , ami még éppen futtatható egy fix hardveres konzol(???)-on ."

  Ezért kell PCt venni....
 • Alien!
  #22
  Mondjuk az a 80 azért még nagyon sokáig nem 80 lesz...Egyébként mindíg is utáltam az MS-t és ez most sem változik....Beléptek a konzolok világában és ott is hűlyítik az embereket a végtelenségig....A Sony legalább vár 4-5 évet a gépek között,és mellesleg így viszi sikerre a gépeit(a Ps2-vel sem lesz másként...)
 • Anee
  #21
  Hmm az a Kettes szám véletlenül nem PONT ÚGY néz ki mint a GF2 2ese...?
  na mind1
 • skorpio7
  #14
  "...a sűrű termékváltással a cégek rákényszerítik a vásárlókra a termékeiket, ugyanis nem kötelező megvenni őket!..."

  Hát persze hogy nem !!! Mint ahogy nem lesz kötelező játszani a DOOM3-mal , UNREAL2-vel , stb. programmal , ami képregényként fut majd csak az Xbox-on .Végül is nagyon el lehet majd lenni azokkal a programokkal , amik megjelennek rá , csak ne vágyakozz jobb játékra .Mert az Xbox-ban nincs hardvercsere .Szóval elégedj csak meg azzal , ami még éppen futtatható egy fix hardveres konzol(???)-on .
  Jó játékot mindenkinek !
 • CSOCSO
  #13
  a nintendo GC ben is cooper os IBm proci van ezért van a GC nek a leger?sebb procija!
 • skorpio7
  #9
  Ezért is írom úgy , hogy konzol??? .
  Valahogy nem vagyok oda egy gamepad nyomogatásáért .Inkább tetszik egy a játékra specializált kiegészítő eszköz pl.: joy , kormány . stb .
 • Lacc
  #7
  Konzol jó nem lehet.
 • skorpio7
  #6
  "...Mivel a HomeStation a Microsoft tervei szerint a jövő év végén jelenik meg..."
  Ja igen ... 1 év .Röhej !!!
  Idén is kiadsz 80-90 e. Ft-ot az Xbox-ra , majd ha szeretnél játszani az újabb és jobb játékokkal , akkor 1 azaz 1 év múlva is 80-90 e. Ft-ot ( ha nem többet )!
  Mintha csak egy PC-ről lenne szó .Csak itt EGYSZERRE kell kifizetni a fejlesztést , amíg a PC-n szép sorban , apránként cserélsz .
  Tiszta bukta ez az Xbox .
  Mit csinálsz majd a régebbi verzióval , amikor már a piacon lesz az ujabb (konzol???) ?
  Én legalább leadom majd a használt alkatrészeket szépen darabonként és valamennyit visszakapok a pénzemből , de ki fog egy olyan konzolt venni , amin nem futnak majd megfelelően az újabb játékok ?!?
  Nagy bukta lesz ez az Xbox .
 • xtaki
  #4
  ezzel szerintem meeeg viccelni sem lehet. eleg otromba. egy csoppnyi egyuterzes sincs benned?
 • Dömper Ármánd
  #2
  Hát a bejelentés és a megjelenés között szerintem sok víz fog még lefolyni a lefolyón...
 • skorpio7
  #1
  A kérdés csak az ... ki fog venni egy elavult rendszerű Xbox konzolt??? , ha már most bejelentik , hogy készül a 2.0-ás verziója ?