550
Amerika nagyvárosaiban terrorcselekmények történtek. Mi a véleményetek?
  • Breki33
    Az amerikaiak tényleg lövik Kabul-t?
  • ati27
    Sziasztok!Hát nem szeretnék senkit megsérteni..De azért Sok hozzászólással nem értek egyet.Én nem kedvelem sem az arabokat, sem a zsidókat, de nem is utálom oket.Szóval ha arabok voltak akkor sem SZABAD egy-két orült elvetemült ember tettei után megítélni Ember, és népcsoportokat.SOHA!Ezért tartunk most is itt!!!!Hát nem értitek?Ahogy elnézem itt a forumon jelenlévoket mintha csak a világot látnám kicsiben.Mindenki egymásra mutogat, mert az egyiknek valami tetszik a másiknak nem.Pl olyan bagatel dolgok mint a nemzetiség, vallás stb.. stb..Szóval csak egyet mondanák!Nagy baromság eroszakosan fellépni a terorizmus ellen, mert az eroszak csak eroszakot szül.Ehelyet inkább az OKOT KELLENE MEGTALÁLNI!!!Hogy emberek miért tesznek ilyen dolgokat!SENKI NEM SZÜLETIK TERRORISTÁNAK!!!EZEN MINDENKI GONDOLKODJON EL!!!(HA TUD, ÉS HAJLANDÓ RÁ!!)
  • Dikkma
    Most éppen 1857-en vagyuk #wtc-n ,szeritnem érdemes benézni. Persze beszélni nem lehet, de ez van.
    Na én eltűnök lefeküdni, holnap suli, legalább ne tanulatlanul haljak meg :S
  • Dikkma
    another confirmation of the attacks in kabul. Northern Alliance is claiming responsibility.
  • galocza
    ja, beugranak filmek... de ez igazi.
    én sem értem, hogy hogyan lehet egy pilótát rávenni (bármilyen, akár neki, akár másnak szóló fenyegetéssel/kínzással), hogy beleszaladjon egy ilyen vérfürdőbe. bárkinek lett volna annyi esze, hogy a kisebbik rosszat válassza - az egész legénység plusz utasok halálát egy ilyen rombolással/mészárlással szemben. tuti nem az eredeti pilóták repülték a gépeket...
  • Dikkma
    [Wed Sep 12 00:59:33 2001] (_ka_) <|Marcus|> It's a Defcon2 confirmed by radio channels in the US.

Ciki... DEFCON 1 a (nukleáris(?)) háború.
  • Dikkma
    #wtc csati, irc-n.
  • Dikkma
    "Mikor jön már Bruce Willis megmenteni a világot?"
    *icky*
    McGyverek jelentkezését is várjuk.
  • Viking
    Ez honnan van?
  • Dikkma
    20 000 embert öltek meg késekkel...
  • Dikkma
    EZT FIGYU!!!
    "<+wb>- a passenger onboard plane crash on pentagon phoned her husband shortly before impact - told about only knives (dpa)"

De DURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
  • Viking
    Szellemi vezeto? Bazz, en inkabb a nekromata kifejezest hasznalnam...
  • Dikkma
    Geronimo láttalak #wtc-n... gyertek ti is! (world trade center...)
  • Dikkma
    Mullah Omar, the Taliban spiritual leader, condemns the attacks and denies that Osama bin Laden, was responsible. [CNN]
  • Dikkma
    Lekapcsoltak egy német atomerőművet; 20000 halottról beszélnek; a Pentagonaban 100-an haltak meg legalább.
  • Viking
    En is gondoltam, hogy nem az USA lovi, de EGJETEK CSAK ROHADEKOK! HAHAHAHA
  • Dikkma
    NEM az USA lövi Kabult! Az afgán ellenzék támadta meg a várost!
  • Dikkma
    Nem lenne ellentámadás...
    Minek a Földet, akkor mi is felrobbanunk. Nem nekünk kell.
  • Dikkma
    Ja : most ártatlanok haltak meg. Ha kapnának atomot, akkor ott is halnának meg ártatlanok, de többé nem lenne gond, világbéke lenne!
    KÉT ROSSZ KÖZÜL A KISEBBIK?!
    Ja és amelyik kis 5 éves gyerek kinn ünnepel az utcán... ugyan nem tudja, mi van pontosan, de azt tudja, emberek haltak meg. Miért örül?
    Ő is bűnös, potenciális ellenség, a béke és a mi ellenségünk, akit el kell pusztítani, mert amíg élnek ezek a ganék, nem lesz normál világunk.
  • Dikkma
    Délután 4-kor már tudtam a dologról, de nem vittem kulcsot, és nem tudtam tv-zni. 5 óta nézem a tv-t, hihetetlen.
    Nagyon sok minden kavarog a fejemben, nem szeretnék oldalakat írni.
    A lényeg, hogy én kinuke-olnám a tetteseket!
    Ez minden határon túlmegy, erre nincs magyarázat, erre nincs érv, hogy nekem van igazam, mert ti ezt meg ezt csináltátok velünk. Ilyen nem létezhet.
    Addig kell leszámolni az arabokkal (merthogy tuti ők voltak) amíg nem késő! Ki kell írtani őket csírájukban, mert ha ők szereznek atomot, _NEM_ fogják megkérdezni tőlünk, kérjük-e! Egyesével sorba kellene őket állítani, ásatni velük egy sok 100 km hosszú rákot, és belelőni őket Krügerrel.
    Nagyon nagy gáz van!
    Az évszázadban 5 nagy gáz volt, ez az 5-ik.
    És ugyan amikor Nostradamusról néztem egy filmet, röhögtem. De az a lenti idézet!
    "The third big war will begin when the big city is burning" - Nostradamus 1654
    Szóval, aki látta azt a filmet régen, amikor az arab diktátor lövi ki a rakérákat... vmi ilyen szöveg "nagy város az 5-ik mentén" nem? New York jelenti azt, már ott megmondták.
    Itt lenne a 3-ik...?

Ha mennek az amcsik, megyünk mi is... Mo., én is, ti is...
    SZOPÁS

(kérdés:ki az ellenfél???)
  • galocza
    jah. érzik, hogy most már nem arról van szó, hogy elküldünk pár hivatásost (úgy kell nekik, mért álltak katonának) és belerúgunk pár szerb/sárga/fekete/arab seggbe, hanem az ő bőrükről van szó. bármelyik nagyvárosban rettegnek az emberek, és joggal. mi lesz a következő? la? sf? (én személy szerint redmondra szavaznék, legfeljebb billy fiú legközelebb nem támogatná vagyonokkal bush kampányát...) én, ha már megtörtént, nem további durvulást, inkább valami javulást várnék. foglalkozzanak az amerikaiak az usa-val. elég nagy ország. nem éri meg. EZ nem éri meg senkinek.
  • galocza
    3. verzió nincs. megtalálják/nem találják meg, a balhét tuti az arabok viszik el, akár ők voltak akár nem. olyan kézenfekvő...
    (valószínűleg tényleg azok voltak, de ezt BIZTOSAN sose fogjuk megtudni)
  • galocza
    pearl harbor kicsit más volt.
    (talán) mese: állítólag a japán küldött órákig várt az amcsi elnöknél a hadüzenettel. csak nem fogadták. akárcsak pár évvel később, amikor a kapitulációval érkezett - még ki kellett próbálni az atomot...
    valóság: nyugati (ha jól emlékszem pont amerikai) hadihajók nyitották meg japánt a 19. században, akárcsak az angolok pár évtizeddel korábban kínát. azt mondták, ej jó kis felvevőpiac ez, térjetek át a modern útra. áttértek. iparosodtak. terjeszkedtek. aztán az amcsik azt mondták: hej, nem lesz ez így jó, ti ne építsetek birodalmat (ahogy akkortájt mindenki tette), és főleg ne importáljatok annyi vashulladékot (japánnak elenyészőek a nyersanyagforrásai) és ne legyetek már konkurrencia nekünk. szerintem érthető, hogy felhúzták az orrukat...

egy viccszerűség jut eszembe, a hetilap magyarországban olvastam cca 15 éve:
    amcsi elnök japánban a II.vháb után:
    -nem, fegyvert nem. gyártsatok mondjuk autót...
    japcsi:
    -ok.
    amcsi elnök japánban 20 évvel később (kicsit fellendült a japán autóipar):
    -tudjátok mit? gyártsatok mégiscsak inkább fegyvert...

remélem érthető a párhuzam
  • Geronimo
    elojott az is, hogy jugoszlav csoport mancsa is benne van......
    en egyebkent nem sajnalom amerikat /mindig utaltam oket/, csak sajnos tobb palesztin-afgan.......-szoval elkoveto fog meghalni......... de nem tudom azt sem, mit kell az amcsiknak hozongeni....rengeteg embert megoltek /pl. Hiroshima-Nagasaki, amikor a Japanok mar kapitulaltak volna/, most meghal beloluk cirka 5000 /na jo, legyen 10/ es mar odavannak
    csak azt tudom mondani, ez ugymond "erett mar", csak szerintem fegyverzetileg es taktikailag sajna ok allnak jobban, es az mar nem lesz erdekes, hogy ok min 200000-t fognak eltenni lab alol........nem irtam semmi lazitot, ugyhogy nem ramugrani.....
  • Demeter
    Igen valszeg nem ők vezették már mivel szerintem azok a pilóták már rég halottak voltak, vagy pedig maguk a terroristák voltak az igazi pilóták.

sz.d.s: miből gondolod, hogy nincs dilemma? Netán voltál már hasonló helyzetben?? Mert ugyebár az teljesen más, ha egy olyan gépet semmisít meg a vadászgép pilótája amin CSAK terroristák tartózkodnak. Illetve megint más az, ha mondjuk egy olyan gépet semmisít meg a pilóta ami tele van ártatlan civilekkel! A különbség óriási!!!
  • Mr.Macho
    3 megoldás lehetséges:
    1) Háború (húha...)
    2)nyomozni fog az FBI és a CIA mint állat, megtalálják a tettest és kivégzik
    3)nyomozni fog az FBI és a CIA mint állat, nem találják meg a tettest és mindenki csalódva felfogja hogy lessz még ilyen (2X húha...).Azaz nyertek az arabok
  • galocza
    nem tudom miért pontén vagyok az ellentábor célpontja, miért nem a "pusztuljon minden arab/cigány zsidó" típusú hozzászólások, de ám legyen:
    garfield:
    az összekovácsolós dologban igazad van: churchill is tudott a délkeleti megyék készülő bombázásáról, mégsem evakuált. miért? mert kicsit fel kellett piszkálni azokat a hűvös angolokat, hogy ne kapituláljanak, hanem szálljanak szembe a német hadigépezettel.
    nem japán, hanem AMERIKAI állampolgárokat internáltak, akik japán származásúak voltak. azért ez különbség...
    történelmi példákat azért emlegettem csak, hogy rámutassak: lehetetlen úgy játszani a világhatalmat, és mindenhol csendőrt játszani (ahol nem is akarják az ott lakók), hogy ki ne hívd magad ellen rengeteg ember ellenszenvét - köztük az enyémet. ami, újra leírom, nem jelenti azt, hogy támogatom pl a mai mészárlást, de felfogom, milyen indítékok vezethették az elkövetőket. úgyhogy a gyalázkodó hozzászólásokat tessék másnak címezni (ez nem garfieldnek szól).
  • Mr.Macho
    És a mások=Afganisztán
  • Mr.Macho
    Nem tudom, ezen hányan gondolkodtak, de ez minket nem csak gazdaságilag érint! Mi is NATO tagok vagyunk, ami azt jelenti, ha valaki bajban van, akkor mi is megyünk seggbe rúgni másokat!
  • Mr.Macho
    Pearl Harborra is atom volt a válasz, és bevált!
  • Mr.Macho
    Amúgy ebből az esemélyből biztos nemzeti ünnep lesz! (Na meg egy kurvajó film!)
  • Mr.Macho
    A BOMBA lenne az egyetlen megoldás, ezt nem meggondolatlanul mondom. Komoly válasz nélkül nem lesz soha nyugalom.
  • Mr.Macho
    a gépeket valószínüleg nem az eredeti pilóták vezették! Nem mennének bele egy épületbe, nekik mindegy hogy a terrorista végez velük vagy a fal, inkább a terroristát választanák
  • Demeter
    Azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy az a negyedik gép miért pont ott Pennszilvániában zuhant le a "semmi" kellős közepén? Csak nem lelőtt valaki a "helyiek" közül??
    Gondoljatok csak bele annak az F-16-os pilótának a helyzetébe, aki felsőbb utasításra tűzparancsot kap, hogy likvidáljon egy utasszálítót. Az indok "egyszerű" így a potenciális áldoztok száma jóval kevesebb lesz, mielőtt a gép elérné célját.
    A pilóta választás elé kényszerül noha tudja számára nincs sok választás. Vagy teljesíti (és akkor "csak" a gépen lévő ártatlan civilek száradnak a lelkén, vagy pedig megtagadja a parancsot és ezáltal egy jóval nagyobb méretű katasztrófa okozójává válhat. A dilemma óriási!
    És szerintem akárki akármit mond, ez az amire nem tudják felkészíteni az embert....
  • Mr.Macho
    Amúgy a tettes nagy valószínüséggel egy afgán, aki már egyszer megpróbálta felrobbantani a TWC-t, de nem dőlt össze, azóta amerikában "public enemy No 1"!!! Ütött Afganisztán órája! GOMBÁT!GOMBÁT!GOMBÁT!
  • Mr.Macho
    eddig arról beszélgettünk, ki mit gondol, na és mi lesz a megoldás? Nem arra célzok amit mi tennénk hanem vajon mit fog tenni az USA?
  • skorpio7
    Szerintem meg nem hajtaná a terroristák malmára a vizet !
    Tudod miért , mert Bush nyert a választásokon .
    Hogy mi köze ennek ehhez az akcióhoz ???
    Csak annyi , hogy amerika ezzel a elnök megválasztásával , a befelé fordulásra szavazott , azaz az amerikai nép valamennyire a befelé fordulásra , a csak a saját problémákkal való foglalkozásra .
    Ha tehát az amerikai elnök a lehető legkeményebben fellép a lehetséges elkövető(k) ellen , akkor azt egy emberként támogatja az amerikai nép és kurvára nem fogja érdekelni őket , hogy más ország mit szól hozzá .
    A szemet szemért elvet követik majd .Gondolj csak arra , hogy mit gondolhat az , akinek a családtagja volt a gépen , toronyban .
    Bosszú rulez !!!!!!!
  • Lacc
    Gyerekek, tudtátok hogy most ott US-ben a DEFCON a 2-es számon áll? Onnan már csak 1 lépés, és...
  • mateos
    hát igen
  • mateos
    De az teljesen más szitáció volt
    (fent vagy az icq-n?)