15
Zoo Tycoon
-
csomyka #15 CSő
nekem magyaritás kéne a marine mania-hoz
-
#14 hm. kéne egy ripp. helpö. -
Fehérember #12 Kinek van meg teljesben? [email protected] -
szucsat #11 Nem rippelt Zoo Tyccon-t keresek, mivel a Marine Mania kiegészítőt csak nem rippeltre lehet telepíteni. Természetesen, bármilyen olyan Zoo Tyccon verzió érdekel, amire lehet telepíteni a Marine Mania-t. -
#10 Ha esetleg valaki nem tudná , hogy milyen is ez a játék vagy esetleg nem szeretne zsákbamacskát venni , annak kijött a mai napon a játék demója .
Speciel nekem egyetlen tycoon sem jön be , így ezt sem töltöm le . -
#6 Mondhatnak bármit 99% , hogy az .Az egyik ismertebb warez site-on óvatosan közölték is , hogy így van .Még csak GOLD lemezre sem került a program , így elég érdekes lenne , ha egy végső verzió lett volna "megtörve" .
Figyeljétek az ISONEWS-t és 1000% , hogy újra fent lesz , csak most "FINAL" törés név alatt .
Még van addig másfél hónap , nem kibírhatatlan idő ! :)
Hasonlít a szituáció a Far Gate-hez .Tavaly év végén jelent meg a warez-eken Myth töréssel , de még csak most lett arany .Én azt akkor letöltöttem , de egy hatalmas bug halmaz volt .15 perc elteltével a grafika teljesen szétesett , valami oknál fogva .
És még csak most került , ebben a hónapban GOLD állapotba .Szerintem az a változat nem BÉTA , hanem egy jó korai ALFA lehetett .
Ez is fent lesz újra a warezeken , figyeljétek meg . -
Anee #4 még szerencse mert a bétáról lemaradtam:)) -
#3 A BÉTA változat már régen kijött mind ISO , mind RIP formájában .Szóval még várj egy kicsit , mondjuk úgy 2001 Október 18-ig .
Szerintem akkor újra fent lesz a neten egy "Final" törése a játéknak .Ezzel még jobban is jársz , mint a BÉTA változattal . -
Séf Bácsi #2 Játszik vele valaki? Szerintem nagyon frankó játékkal gazdagodott a tycoon fanatikusok tábora, csak van egy-két dolog amit nem értek. (Az nfo-ban azt írták, hogy ez már nem a beta, bár...) Pl. hiába van az állatok előtt egy vagon kaja, néha siránkoznak, hogy éhesek. A free game választása esetén meg lehet adni, hogy mekkora méretű parkot akarunk építeni? Mert a PC Guru-ban azt írták, hogy igen, de nálam nem igazán lehet. Sajnos új állatokat még nem lehet letölteni, de már van egy pár rajongói oldal. No, megyek etetni... :) -
G.I.Gig #1 Mikor jön má?