Ötvös Tibor

Íme a Battlefield 4 brutális gépigénye

Megjelent a neten a Battlefield 4 hivatalos gépigénye.

November 1-én jelenik meg a Battlefield negyedik része, melyről már előzetesen is lehetett sejteni, hogy igen brutális gép kell majd a korábban látott Ultra felbontás sima futtatásához. Ma azonban megjelent a hivatalos gépigény is, melyben a minimum és az ajánlott konfigot is felsorolják.



A minimális igénnyel még nincs is gond, nagyjából az átlagot képviseli. Ám az ajánlott már keményebb dió, valószínű elég sok rajongónak kell majd a zsebébe nyúlni egy új videokártya vagy processzor beszerzése miatt. És persze a Windows 8 sem figyel ott minden gépen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AgentKis #23
    210k-ért már jobb is van. Ha magadnak rakod össze, akkor szerintem olcsóbb is lehet, ha nem is sokkal. Tehát kevesebb mint 1 havi bruttó átlagbér...
  • Rotcsa #22
    Mennyibe kerül egy ilyen gép? :)
  • cylonflatus #21
    Tisztában vagyok milyen cuccok léteznek, nem azt írtam, hogy az lenne a "leg"... csak beszúrtam hasraütés szerűen egy tényleg erős gépet, ha már brutális jelzőkkel dobálóznak a cikkben.
  • Zombee #20
    Hát... ha te egy fizetős programon kijátszol egy hibát, és emiatt a rendszer és a GenuineCheck is eredetinek látja, attól még az nem lesz legális licenc. Kezdjük ott, hogy az nem legális, ha többen használják ugyanazt a kulcsot, ami nem mennyiségi licenc. Lényegében ugyanaz, mintha leszednél torrentről egy olyat, ami már telepítéskor aktiválva van, és még a Windows Update is eredetinek látja. De akkor is ugyanolyan legális, ha nem látja eredetinek. Nem baj, ha valaki nem eredeti Windowst használ, csak ne mondja vigyorogva, hogy ingyenes. Pláne az ne, akinek 100 ezres videókártyája van. (nem neked szól!)
  • Szefmester #19
    Nekem 2008as a gépem, de úgy tűnik csak a RAM, és VRAM terén van nagy lemaradásom az ajánlotthoz képest. Oké.. win8am sincs, de az nem is lesz soha! :D

    Azért lenne egy tippem hogy elfelejtették odaírni a VGA-k mellé hogy *2... :D
  • vg #18
    Jó pár hónapja az aktiválással volt valami lehetőség, hogy egy ügyes trükkel teljessé lehetett tenni(nem warez). Amúgy szerintem nem legális példányra gondolt az ingyenes alatt.
  • Zombee #17
    A Windows 8 mióta ingyenes?
  • kjhun #16
    Ajánlott: Win 8

    A DX11.2 miatt? Inkább a Win 7 x64, mintsem ez a csempés förmedvény. Arról nem is beszélve, hogy 2-3 év múlva se lesz fent több gépen, mint most. A Win 7-nek minimum 7 éve van még. (frissítések) Hátha, belátják a kiadók is, hogy nem érdemes nagyon erőltetni a 8/8.1-re való fejlesztést, inkább a következőre kéne késsőbb, talán jobb lesz az a Windows vagy ~2025-ig marad a 7-es.
  • gyualmighty #15
    2006ban volt utoljara szamitogepem,at mentem laptopra majd 2008ban PS3...a legjobb dontes volt gaming teren...nem kell mindig ujitani,tuningolni, csak a penzt vitte...novemberben veszem a PS4et es megint meg van oldva a gaming egy jo par evig folyamatos penz rakoltes nelkul...
  • Daffit #14
    Ok, megint elrugaszkodtatok a valóságtól. Magyarországon az átlag embereknek nincs erre pénze. Nekem sincs és 5 év után múlt évben cseréltem le a gépem és a következő 5 évben szeretném ha ki is tartana.
    A max konfighoz képest "csak" egy dupla magos core i3-am van és csak GTX550.