Ötvös Tibor

Jim Gordon és Firefly Batman ellen


Amint arról már korábban beszámoltunk, a Warner Bros Montreal berkeiben készülő Batman: Arkham Origins az Arkham Asylum előzményét mutatja be.

Épp ezért nem meglepő, hogy egyik legfőbb szövetségesünk, Jim Gordon nem igazán méltányolja még a Denevérember felbukkanását és önkényes igazságszolgáltatását. Épp ezért több fronton is küzdenünk kell, ám a rendőröket értelemszerűen nem ölhetjük meg. Ha megtesszük (mondjuk ledobjuk egy tetőről az egyiket), akkor nagyon bekeményítenek.


Ugyanakkor bemutatkozott egy újabb ellenfél is, aki az előzetes híreknek megfelelően a tűzzel operáló Firefly lesz. Most már csak az a kérdés, hogy melyik alak képében jelenik meg a játékban. A képregényekben ugyanis kettő Firefly volt. Az első Garfield Lynns, aki egy speciális effektekért felelős filmesből lett rosszfiú, a másik pedig a szerencsejátékos Ted Carson, aki minden pénzét és a családját is elvesztette, ezért lesz bűnöző.

A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    rühellem a mai írókat, akik semmi mással nem tudnak csavart létrehozni, csak azzal, hogy teleszarják egy karakter előéletét új agyrémekkel. Eddig törpe, búza brit lakáj Bane volt a netovább, de hogy Gordon Batman ellen? Ez az új negatív csúcs.
  • Evoluti0N #1
    A korábbi részekben se lehetett ölni, mivel Batman nem öl. Szóval aligha lehet akár rendőrt, akár bűnözőket megölni ebben a részben is.