Ötvös Tibor

Ingyen Fifa '14 minden Xbox One mellé?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft igen erős lapot tudott felhúzni a képzeletbeli pakliból.

A Fifa-széria kétségtelenül napjaink egyik legsikeresebb franchise-a és mint ilyen, millió eladásokat produkál. A Fifa '14 ráadásul már egy másik generációt képvisel majd - legalábbis az eddigi előzetesek és fejlesztői naplók erről tanúskodnak. A PC-sek sajnos a régi motorral kapják a játékot, ám a többiek már az új, Ignite hajtotta grafikát láthatják.

És úgy tűnik, hogy a Microsoft valami nagyra készül. A ma megjelent pletykák szerint ugyanis a Gamescomon jelentik majd be, hogy minden egyes eladott Xbox One mellé ingyen jár majd a Fifa '14. Ha ez igaz, akkor Európát szinte meg is nyerte magának a Microsoft, hiszen szinte minden második konzoltulaj polcán ott a focis program aktuális része és ha amúgy is venne gépet, miért ne azt válassza, amihez ingyen megkapja kedvencét is.

Természetesen még várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Én megvettem a Nintendot a Mario miatt :D Mondjuk én csak azért vettem mondhatni azt az egész gépet, az is igaz :D
  • Gabe18 #1
    Hát aki egy ingyen játék miatt dönt arról hogy milyen gépet vegyen az elkövetkező 5-6 évre, az hogy úgy mondjam meg is érdemli.
    Persze ettől még nagy húzás lehet, sok "eseti" játékost nyerhetnek ezzel, aki majd csak azt nézi hogy ehhez adják azt a focis játékot is.