Ötvös Tibor

Conan O'Brien és az Atari 2600


Conan O'Brien egy vérbeli játékos.

Ezt már többször is bizonyította. De most nem valami új alkotással múlatta az idejét, hanem a klasszikus Atari 2600 hét kultikusával tett egy próbát. Ahogy ez a lenti jelenetben is látszik, a hétből mindössze egyetlen program nyerte el a tetszését: a Space Invaders.


A Combat, a Missile Combat, a Golf, a River Raid, a Pitfall és az ET sem lopta be magát az igen szókimondó műsorvezető szívébe. A legjobban a River Raid akasztotta ki, mivel nem értette, hogy miért robban fel a repülő, ha elrepül a víz felől. Mindenesetre érdekes viszontlátni gyerekkorunk kedvenceit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #4
    Igen. Azt láttam tőle először, még a játék megjelenése előtt. Nagyon jókat röhögtem rajta. Legalább 3-szor megnéztem. :D
  • narumon #3
    Hehhe a Tomb Raideres rész kurvajó :)
  • Szefmester #2
    Nézd meg ki írta a cikket... ezek után még csodálkozol?
  • Evoluti0N #1
    "Conan O'Brien egy vérbeli játékos."

    Hát pont, hogy nem. Clueless Gamer néven fut a sorozat, ami időnként egy-egy résszel jelentkezik és ott mindig kipróbál egy bizonyos játékot (jelen esetben többet). Nyíltan bevallotta, hogy nem egy gamer és nem is nagyon van oda a játékokért. Pont ezért érdekesek a videók. Egy olyan ember véleményét láthatjuk a videóiban, aki maga nem játékos és nem a tipikus "gamer szempontokból" közelít meg egy játékot, amikor véleményt formál róluk.