Ötvös Tibor

Battlefield 4: csak PC-n lesz Battlemap

A Battlefield 4 számos újdonsággal készül a DiCE műhelyében.

Ám ma kiderült, hogy ezek közül sokat csak a következő generációs konzolokon és PC-n élvezhet majd a rajongótábor. Bár a Battlelog minden rendszeren elérhető lesz, a Battlemap lehetőség X360-on és PS3-on már nem jelenik meg. A rendszer lényege, hogy egy okoskészüléken vagy egy másik gépen nyomon követhetjük a csatát egy radaron.

Az egész világon eluralkodott a káosz, a gyújtópont pedig Kínában van. Egy elit csapat, a Tombstone egység tagja Daniel Recker őrmester, akik egy igen titkos műveletet hajtanak végre Azerbajdzsánban. Az ott megszerzett anyagokból kiderül, hogy a kínai admirális, Chang puccsot akar végrehajtani a jelenlegi kormány ellen és maga mögött tudhatja az oroszok támogatását is.

A Battlefield 4 november 1-én jelenik meg PC-re és a jelenlegi generációra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #3
    "CSAK PC-n lesz Battlemap"

    "következő generációs konzolokon és PC-n élvezhet majd a rajongótábor"

    Karvaj Ötvös alkot úja...Kibaszott fasz....
  • richard45 #2
    Húú de izgi, megint a csúnya kínai-orosz páros akik romba akarják dönteni a demokráciát, ezt a drámát már csak úgy lehetne fokozni ha a csúnya perzsák is felbukkannának valamilyen módon.
  • KopaszIsten #1
    "a kínai admirális, Chang puccsot akar végrehajtani a jelenlegi kormány ellen"

    Nagy dolog. Az egypártrendszer (lásd kommunizmus/szocializmus) az szinte már diktatúra, akkor meg nem mindegy ki van hatalmon? :D