Ötvös Tibor

Alice világába is eljut Batman

Az idei év egyik legjobb alkotásának tűnik a Batman: Arkham Origins.

Bár a Rocksteady már csak felügyeli a munkálatokat, de olyan alapokat tettek le az előző két résszel, hogy azt egyszerűen nem lehet elrontani. Ha a WB Montreal mégis megteszi, akkor megérdemli majd a bukást. Az októberben megjelenő alkotásról elég sokat tudhattunk meg eddig is, ám ma újabb gonosztevőt lepleztek le a Comic-Conon.



Mad Hatter az Alice Csodaországból világából ismerős (ott Bolond Kalapos néven fut) és az Arkham Cityben már meggyűlt vele egyszer a bajunk. A való életben Jervis Tetch nevet viselő tudós képes mások elméjével játszani és az előzmény történetében ő veszi át Madárijesztő feladatát - azaz igen elborult pályákra számíthatunk tőle.

Az első scan elég rossz minőségű, de reméljük lesz jobb is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #5
    Látom ismered a Batman világát....

    irónia OFF:

    Az "Őrült kalapos" néven ismeretes DC-s gonosztevő, aki feltalálta az elme manipuláló berendezését, és azt az áldozatain használja. De bővebben itt olvashatsz róla.
  • Zombee #4
    Egyébként hibás dolog feltételezni, hogy amit az egyik jól csinált, azt a másik is jól fogja. Itt egyedül a motor adott, meg pár grafikai elem, modellek, textúrák, esetleg a játékmenet egy része, de pl. a sztoit a WB Montrealnak kell hozzátennie, és az újdonságokat is, amitől különálló játék lesz, nem DLC az Arkham City-hez. Jól el lehet ezt még toszni.
  • Zombee #3
    Úgy érted, hogy az Őrült Kalapos ugrik be Batman világába, és esetleg illúzióként megmutatja a sajátját? :)
  • Szefmester #2
    Tibi atya.. ha már cikket írni nem tudsz, és lövésed sincs a játékvilágról, akkor legalább a címadást ne Szekeres Viktortól tanulnád el!
  • Zombee #1
    Ez nem scan, hanem fénykép. És manapság már egy turmixgép is jobb képeket csinál, mint az a balek, aki ezt fotózta.