Ötvös Tibor

Irányt vált a Saints Row széria

Augusztus 23-án jelenik meg a Saints Row sorozat negyedik része.

Ezzel pedig le is zárul a Szentek sztorija. Legalábbis ezt árulta el Scott Phillips, a Volition dizájnere. "Emlékszem, mikor mondtam a többieknek: Nem tudom, hogyan lehetne ezt még megfejelni. Volt küldetésünk a Marson, voltak már zombik. Merre haladjunk tovább? Miután elmentünk nyaralni és visszajöttünk frissen fitten... záporoztak az ötletek."

"Előjöttek a szuper-erő ötletével. Mindig erről beszéltünk. Nem lenne remek olyan gyorsan futni, mint egy autó vagy átugrani épületeket agy az elménkkel áthajítani valakit az egész városon. Ezután jöttek az ötletek, mint a hópelyhek az égből. Az idegenek elleni küzdelem azért jelent meg, mert kellett egy kellően kemény ellenfél; az elnökség pedig a következő logikus lépés volt a celebség után. Szóval összeállt az egész."

"A Saints Row IV így a széria lezárása lesz és búcsúzunk azoktól a Szentektől, akiket eddig megismertünk. Szóval ha lesz még a jövőben Saints Row játék, az teljesen más irányba indul majd el."

Az a kérdés, hogy ez most mit jelent. Megkomolyodik a széria? Vagy FPS-ként tér vissza? Ez a kérdés majd csak pár év múlva dől el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!