Ötvös Tibor

Mozgásban a Prince of Persia: The Shadow and the Flame


Mozgásban is megmutatta magát a tegnap bejelentett Prince of Persia: The Shadow and the Flame.

Kisebb csalódásként könyvelték el a rajongók, hogy a népszerű Prince of Persia sorozat nem egy teljes értékű folytatást kap, hanem egy remaket. A The Shadow and the Flame ugyanis nem lesz más, mint a Prince of Persia Classic folytatása - azaz a klasszikus Prince of Persia 2 remakeje.


Természetesen kapunk számos új fejtörőt, teljesen a mai szintnek megfelelő grafikát és új játékmeneti elemeket új helyszínekkel. A főszereplő ismét a Herceg lesz, aki kénytelen megfejteni múltját csak azért, hogy esélye legyen egy másik jövőre, mint amit eredetileg szántak neki. A játék július 25-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    A pókkal az volt a bajom, hogy ahogy leestem oda, nem tudtam semmit csinálni, csak hadonászni a karddal. Nem volt vége. Azóta se nyúltam hozzá, ez volt olyan 13 éve kb. Majd most Androidon újrakezdem.
  • Anubys #2
    Ha anyázol, nem cenzúrázni fognak, hanem banolni.

    A pókkal mi volt a bajod? Én végigvittem. Mondjuk az endsequence egy soha meg nem jelent harmadik részre utalt /amikor a banya nézi egy kristálygömbben, ahogy a herceg meg a nője ellovagolnak/, szóval azt biztos, hogy nem rakják bele egy az egyben.
  • Zombee #1
    Anyádat cenzúrázd ki: annyit írtam, hogy a Classic jó volt, és kíváncsi leszek ennek a befejezésére, mert az eredeti 2. résznek elég érdekes volt, igazából be sem lehetett fejezni a nagy póknál.