Ötvös Tibor

Július 25-én jön a Prince of Persia: The Shadow and the Flame

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Ubisoft tovább bővíti a Prince of Persia univerzumot.

Ma pedig hivatalosan is leleplezték az alkotást, mely az előzetes értesülésekkel szinkronban csupán mobilkészülékeken lesz elérhető. A Prince of Persia: The Shadow and the Flame a Prince of Persia Classic eseményei után veszi fel a fonalat és fejlesztett harcrendszert és számos új ellenfelet is tartogat a rajongóknak.



Emellett taktikai kihívásokra is számíthatunk és új kombókkal találkozhatunk. És természetesen a manapság már elmaradhatatlan közösségi oldalakkal való összekapcsolás sem maradhat el.

Maga a játékmenet pedig a legelső részt tükrözi majd, vagyis oldalnézetben kalandozunk Hercegünkkel - mert természetesen ismét ő lesz a főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ezt meglessük. A POP Classic jól sikerült, tetszett a régi játékmenet a szép grafikával. Ezt is meglessük, főleg a végére vagyok kíváncsi, mert a régi floppy-s változatnak elég... érdekes volt azzal a nagy pókkal.
  • Ender Wiggin #1
    tibi, megint egy mekkora benézés részedről.
    a shadow of the flame a második játék volt 1993-ban, és ez annak az iOS/Andriod remake-je, nem PC-re!!! Semmi köze a PC-s játékokhoz, vagy játékhoz, ami vagy jön, vagy nem.