Ötvös Tibor

Kiöregedett gépekkel játszanak a PC-s Fifa-rajongók?

Valószínű sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy a Fifa sorozat aktuális része PC-re miért nem a frissen bemutatott Ignite grafikus motorral jön majd.

"Bár van pár olyan PC a piacon, mely képes lenne kezelni ezt a grafikus motort, a többség azonban nem" - árulta el Andrew Wilson, az EA Sports vezetője. "És anno a Fifa '11 kapcsán is kiderült, hogy a rajongók többsége nem rendelkezik olyan géppel, mellyel az akkor konzolokon látott grafikát futtatni tudták volna."

A kérdésre, hogy van esély arra, hogy majd egyszer a számítógépes játékosok is élvezhessék az Ignite Engine, Wilson pozitívan felelt. "Igen, ez megtörténhet, de ahhoz jó pár dolognak kell bekövetkeznie. És még akkor sem biztos, hogy a nyitott PC-s architektúrán működne az Ignite, míg a zárt konzolos berendezéseken simán megy majd."

A Fifa '14 a pletykák szerint októberben jelenik majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #4
    Ez most az ilyen amcsi "jock" sztereotípia, hogy a focirajongók nagydarab, buta, hangos, iskolai csapat egyenkabátban, ezért úgysem értenek a számítógéphez, jó nekik a szar is?

    Csak mert azon hadd ne röhögjek már hangosan, hogy szarfos 2005-ös konzol szintet nem ütötték meg a 2011-es vagy a mai PC-k...
  • oreal #3
    ne beszelj butasagokat Szefmester.
    " csak lusták dolgozni " - nem lustasag hanem penz kerdese.
    Ha eleg penzt latnak benne foglalkoznak vele,ha rajonnek nem eleg nyereseges inkabb belesem kezdenek.Es ez valahol ertheto is.

    Ratyi konzol ?! - a problema azzal van hogy manapsag sok a ratyi PC amiken az uj jatekok sajnos mar nem futnak el,de ez a fenti cikkbol is kiderul.
    PC-re rengeteg FPS jatek talalhato a free to playtol a Buy to Play-ig.Ha azok kozul neked egyik sem felel meg akkor valoszinu a hibat magadban kell keresned.
  • wwenigma #2
    Ratyi konzol kinyirta a PC-s FPS játékokat, most ugy latszik ez van soron. Hallelujah...
  • Szefmester #1
    Mindig ezt mondják minden új résznél, aztán kiderül hogy csak lusták dolgozni az optimalizáción, és a platform transzferen.