Ötvös Tibor

A Star Wars Battlefront nem a Battlefront 3

A DiCE fejlesztésében készülő Star Wars Battlefront nem a korábbi részek folytatása lesz.

A Battlefront 3 készítése befejeződött. Ez már biztos, hiszen, bár az Electronic Arts és a DiCE hivatalosan is bejelentették az új részt, de az nem kapcsolódik semmilyen módon az előző epizódokhoz. És nem a Battlefront 3 munkálatait folytatják. Az új játék egy teljesen új program lesz.

"Ez egy, a DiCE által inspirált Battlefront lesz" - kezdte Patrick Söderlund, az EA Games vezetője. "Így lehet a legjobban leírni, mire is számíthat majd mindenki. Van számos olyan pont az előző játékokban, mely emlékezetes és most is fel lehet majd ismerni, ám a DiCE szeretné a saját stílusát is belevinni. Épp ezért lett a cím Star Wars: Battlefront, hármas nélkül. Ez valami teljesen új lesz, nagyon Star Wars és nagyon király."

A játék még nem kapott megjelenési dátumot, de PC-re, Xbox One-ra és PS4-re lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TomecK #4
    Én is ettől tartok. Az a helyzet, hogy a piacon nem fér meg több ilyen battlefield típusú játék. Az jó ahogy van. Egész pofás, meg szép, meg izgalmas, de nincs értelme ezzel próbálkozni az SW-nek. SW sosem arról szólt, hogy dejó a lézerfegyver, meg a doridok, meg az űr pályák, meg SW bolgyók. Hanem a történetről, ezt kell alapnak használni.

    Az összes olyan SW játék ahol magát a történetet és a SW élményt próbálták meg felhasználni, jól sikerült. Ahol csak a SW kinézetét vagy világát húzták rá egy gyak. másik játékra az meg szar lett.
  • Evoluti0N #3
    Ráhúznak egy SW skint a legújabb BF-re és már kész is van.
  • Gyuszopapa #2
    "Ez egy, a DiCE által inspirált Battlefront lesz"
    Köszönjük,akkor olyan lesz mint az új BF-ek 0-99-ig.
  • lestyanrobi #1
    Tököm ki van az ilyenekkel, hogy mostanában néhány játéknak pontosan az a címe, mint az elődjének. Nem lehet rákeresni az eredeti játékkal kapcsolatos dolgokra, csak nehezen, pl. Need For Speed : Hot Pursuit-ra, se a Most Wanted-ra, stb.
    Szinte csak az új játékra dob ki találatokat.