Ötvös Tibor

Deadpool nem örül Rozsomák felbukkanásának

Deadpool eddig sem rejtette véka alá véleményét és a jelek szerint Rozsomák (vagy Farkas) megjelenése sem változtatja meg eme hozzáállását.

A legújabb hírek szerint a High Moon Studios berkeiben készülő Deadpool játékban ugyanis tiszteletét teszi Rozsomák is. Ezt persze hősünk sem hagyta szó nélkül és egy e-mailben küldte szét véleményét. "Ó, nézzétek csak, mindenki keeeeedvenc képregényes karaktere - Rozsomák - felbukkan még egy olyan helyen, ahol semmi keresnivalója. Az ÉN videojátékomban, a DEADPOOL-ban, aminek ÉN vagyok a főszereplője, Deadpool és nem más."



"Ki hagyta ezt jóvá? Mi a fenéért szereti mindenki Rozsomákot, mikor én minden szempontból sokkal királyabb vagyok? Kinek királyabb a szín a ruháján? Nekem. Ki jó közel ÉS távolsági harcban? Deadpool! Ki felejti el szándékosan a múltját és nem valami hülye amnézia miatt? DEADPOOL!"

A hozzánk is eljutott e-mail szerint Deadpoolt kötelezték arra, hogy valami pozitívat is mondjon Rozsomákról, mire ő kiemelte, hogy alkalmanként igen jó felsőket visel, amik még így is buz..sak".

A Deadpool június 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WhiteStar #1
    elég kretén marketingje van ennek a dedpúlnak