Ötvös Tibor

Mozgásban a Battlefield 4

Mozgásban is láthatjuk a Battlefield negyedik részét.

A videót sajnos nem lehet beszúrni, az jelen pillanatban IGN exkluzív, de a linkre kattintva mindenki megtekintheti ezt a közel 2 és fél perces interjúrészletet. Érdekessége, hogy beszélgetés közben számos játékmeneti részt láthatunk, ami igen meghozhatja a rajongók kedvét a játékhoz.



A DiCE egyébként kiemelt figyelmet szentel a Battlefield 4-nek, hiszen a stockholmi központ mellett a Los Angeles-i részleg is besegít a munkálatokba. Ugyanakkor az esetleges Star Wars játékuk kapcsán semmi konkrétumokat nem árulnak el továbbra sem. És persze a Battlefield 4-ről is igen homályosak az értesülések, megjelenési dátumot sem tudunk, szóval árjuk az E3-at a további infókért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • phaszfej #5
    Tibike huzz már innen a picsába!
  • rz #4
    Ok nélkül nem "szapulnám" a cikk íróját. De a cím inkább félrevezetésnek tűnik mint a téma megnevezésének, így most vagy csak a figyelmet akarta felkelteni egy könnyű olcsó trükkel, vagy meg se nézte a videót esetleg annyira nincs képben (ahhoz képest hogy játékokról ír "cikkeket") hogy neki ezek a jelenetek újnak tűntek.
  • Ender Wiggin #3
    ha nem dilettáns írók lennének, akik bosszantó igénytelenséggel írnak, akkor senki nem foglalkozna a "cikkekkel". Idézőjelben, mert ezek nem cikkek.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Ahogy az is nevetséges, hogy mindig a cikkek íróit kell szapulni az SG-n, ahelyett, hogy magához a témához szólnának egyesek...
  • rz #1
    Gratulálok a cikkírónak, ezeket a jeleneteket már hónapokkal ezelőtt is bemutatták ,egyszerűen csak kivágtak pár részt a régi gameplay demóbol hogy feldobják az amúgy semmiről nem szóló interjút, azt hogy ezt most ilyen címmel kellett komolyan egyáltalán "hírnek" kezelni elég nevetséges.