Ötvös Tibor

Mozgásban a Batman: Arkham Origins


Megjelent az első Batman: Arkham Origins teaser.

Denevérember sokadik reneszánszát éli mind a mozikban mind pedig a játékvilágban. Utóbbi esetben a Rocksteady készítette Batman: Arkham széria támasztotta fel a sötét lovagot. A két epizód kirobbanó sikert aratott és épp ezért nem meglepő, hogy már készül a következő rész, melyet azonban már a WB Games Montreal műhelyében készül. A korábbi képek és infók után ma végre mozgásban is bemutatkozott a Batman: Arkham Origins

A jelenet valószínű egy átvezető videó lesz a végső változatban, melyben Batman és Deathstroke csapnak össze. Ettől függetlenül látványos és hangulatos, de azért várjuk már, hogy magát a játékot is láthassuk. Deathstroke mellett biztosan felbukkan Bane, Killer Croc, Joker és Deadshot is.


A történet ezúttal is egyetlen éjszaka eseményeit mutatja be, mely ráadásul Szenteste történik majd. Mivel sok évvel az Arkham Asylum cselekményei előtt járunk, hősünk még épp csak próbálgatja szárnyait és rögtön egy nagyon komoly ellenféllel kerül szembe. Black Mask egy kíméletlen gengszter főnök, aki vérdíjat tűz ki Batman fejére, minek hatására az összes ismertebb DC gonosz megjelenik a színen.

Denevérember így elég kemény feladat elé néz, ráadásul a rendőrök sem tudják még hova tenni a Sötét lovagot, így - ahogy a filmben is - mindent megtesznek, hogy elkapják a "bűnözőt".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)