Ötvös Tibor

Az EA 8 Battlefield részt jegyzett be

Az Electronic Arts számos Battlefield címet jegyeztetett be a tegnapi nap.

A kiadó egy csapásra levédette a Battlefield 13-től kezdve a Battlefield 20-ig az összes címet és így minimum nyolc további részt kap majd a franchise. A Battlefield 1-9 közötti címeket már birtokolta a kiadó, ám a 10, 11 és 12 máshoz kerül, így az ki is marad majd.



És ha már Electronic Arts, akkor érdemes megemlíteni, hogy a kiadó 2022-ig megújította a szerződését a Fifa licenszre, így még jó pár focis játékot várhatunk tőle. Ezzel együtt a Világbajnokság és az Európa Bajnokság is a birtokába került, így továbbra is exkluzív tartalomként lesz majd elérhető az aktuális Fifa részekhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lestyanrobi #4
    Logikus, mert évszámozva is kiadhatják majd('13), nekem már kicsit nevetséges pl. a "Battlefield 4" név is, így már túl tucattermék szagú. Bár engem ez nem érint, mert csak az első rész fogott meg, többit fél-1 óráig bírtam (pedig egyáltalán nem ROSSZ).
  • TomecK #3
    Én is úgy gondolom, hogy ha folytatásos játékról is van szó, akkor is min. 2 év kell a részek között. Battlefield be is tartotta ezt, bár én a Battlefield 3 -al nem játszottam de addig szépen vettem őket, még a 2142-őt is. A nagyobbik baj az, hogy kiadnak 4-5 darab DLC-t a részek között iszonyat áron. Ez szerintem úgy nézne ki egészsségesen, hogy 1 Battlefield 1 év múlva kiegpack, utána 1év múlva új battlefield . . . .
  • Bendzs #2
    ...éééés a HIVATALOS információk: az EA a domain neveket védette le 13-tól 20-ig, mert valaki úgy döntött, megveszi a battlefield<10-11-12>.com webcímeket előlük. Elővigyázatosság. Reméljük nem fognak tömeggyártásba, ha mégis, bőven elég 2-3 évente kiadni egy azonos szériából származó címet.
  • Jaffa 2843 #1
    Undorító...