Ötvös Tibor

Egyre biztosabb a dinós Battlefield 4 DLC

A DICE gőzerővel dolgozik a Battlefield negyedik részén és már most a DLC-kről faggatják a rajongóikat.

Az egyik NeoGAF felhasználó jelezte, hogy kapott egy e-mailt a DICE csapatától, melyben a Battlefield 4 lehetséges DLC-ivel kapcsolatban tettek fel neki kérdéseket. Mint kiderült, nem egyedi az eset, a DICE ugyanis számos rajongónak küldte el a kérdőívet és a válaszok alapján fönt majd a fejleményekről. De lássuk, mit tartalmazott a levél.

A csapat kíváncsi arra, hogy a rajongók hogyan reagálnának arra, ha a Battlefield 3 két pályája, az Operation Metro és a Caspian Border visszatérne a negyedik részben is, a Frostbite 3 motorral megtámogatva. Megkérdezték, melyik név tetszene a legjobban egy ilyen csomagra: Battlefield 4 Recommisioned, BF4 Reenlisted, BF4 War Torn vagy BF4 Reconstructed.

Ugyancsak érdekli a DICE-t, hogy egy esetleges tengeri kiegészítőt milyen címmel látnának szívesen? A két jelölt: BF4 Naval Warfare és BF4 Steel Titans. A végére pedig maradt a korábban csak pletyka-szinten létező dinoszauruszos DLC is.

Ebben a ko-op módban az őslények ellen vennénk fel a harcot, korhű és a maiakhoz képest primitív fegyverekkel. A lehetséges címek: BF4: BC, BF4: Primal Combat vagy BF4: 21942 BC. Érdekesen hangzik, remélhetőleg elkészül a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #9
    Igazából ez már a jelen.
  • hunwhite #8
    Na ez gyönyörű jövő.....
  • Zombee #7
    Azért az mekkora már, hogy két BF3-as pályát felújítanak, behajítják alá a Frostbite 3-at, majd jól eladják újra.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Vízionálom, ahogy egy brontoszuaruszt irányító kispista megvádol egy csontos-szakállas őskatonát irányító nagyjóskát, hogy campel... majd bosszúból rálép a porfing katonára és szuper-basszus hangon felordít.
  • Szefmester #5
    Kövek és botok akkor is voltak szerteszét. :)
  • Evoluti0N #4
    "Ebben a ko-op módban az őslények ellen vennénk fel a harcot, korhű és a maiakhoz képest primitív fegyverekkel."

    Ezt nem értem :D Nem léteztek még emberek a dinoszauruszok korában. Mégis milyen korhű fegyverekkel harcolnánk ellenük? :D
  • Szefmester #3
    Ugyan már.. a mikroba világot még bele sem rakták. Anélkül meg sem lehet egy multizós hülyegyerek sem! :)
  • Gauge #2
    Előbb Vietnam, utána csak a többi, de ezúttal ne spórolják ki a zenéket belőle!
  • amitakartok #1
    Na ne szórakozzanak már, bazdmeg! Nem volt elég a zombis CoD, most már BF-et is össze akarják mocskolni ilyen hülyeségekkel?!