Ötvös Tibor

Az első Battlefield 4 infók

Elméletileg csak március 26-án mutatkozik be a Battlefield 4, de ahogy az már lenni szokott, a neten hamarabb is felbukkantak már információk.

A Battlefield 4 Central értesülései szerint a Battlefield 4 hatalmas térképekkel bír majd. Nagyobbak lesznek, mint a sorozat eddigi darabjaiban látottak és sokkal részletesebbek is, ráadásul már zajlanak a különböző DLC-k munkálatai is. A multis pályákon egyébként egyszerre 64-es lehetnek majd jelen, ami látványos harcokat ígér.



A programban három frakció lesz jelen: Amerika, Oroszország és egy kelet-ázsiai, melyet még nem neveztek meg. Négy karakterosztály lesz elérhető, melyek teljesen eltérő tulajdonságokkal bírnak majd. Visszatér a Commander mód is és lesz bizonyos integráció is a harmadik és negyedik rész között. A hivatalos leleplezés után visszatérünk a programra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cumshot #3
    Nem hinném hogy nagy előrelépés lesz technikailag, és valószínűleg jól lesz optimalizálva, akárcsak a 3...új játékmódok meg nem kellenek szerintem, így is túl sok van.
    Rókabőr szaga van nagyon. Biztos lesz benne pár új dogtag, meg néhány új jármű.
    Pl. popsitepsi meg szánkó. Mást nem tudok elképzelni.
  • denevérember #2
    Teljesen egyetértek veled... a 3 szinte "most" jött még csak ki. Nem tudom hova erőltetik a 4-et ennyire. Gépigényre is kíváncsi lennék.
  • Cumshot #1
    Szerintem simán megvagyunk még 2 évig BF3-al...