Ötvös Tibor

Március 26-án mutatkozik be a Battlefield 4

Az Electronic Arts már korábban jelezte, hogy hamarosan leleplezi a Battlefield sorozat következő részét.

Ma pedig megjelent az első kép is a programból, melyet lejjebb lehet látni. Ezzel együtt a kiadó hivatalosan is közölte a sajtó képviselőivel, hogy a Battlefield 4 március 26-án, a GDC-n kerül bemutatásra. A forgalmazóknak már korábban bemutatták a programot, akik el voltak ájulva tőle.



A DiCE fejlesztésében készülő negyedik rész a csapat legújabb grafikus motorját használja majd. Azok pedig, akik anno voltak olyan bátrak és megvásárolták a Medal of Honor: Warfightert, azok hamarosan megkapják a meghívójukat a Battlefield 4 zárt bétájába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #5
    Soha nem lesz már jó netkód, szerintem azt felejtsd el örökre. Vagy "ugrálós, teleportálós" lag van, vagy "szar netkód", amikor folyamatosnak látod az akciót, de csak azért, mert a géped helyileg összeköti a darabosan érkező pozícióadatokat. Mivel a grafika megítélésén ma már rengeteget számít, hogy ugrálós-e, ezért az a fajta, predikció nélküli netkód teljesen kihalt.
    Viszont ez predikciós módszer meg azzal jár, hogy soha nem lesz tökéletes.
  • Gauge #4
    Szerintem inkább a BF3 kib@szott szar netcode-ját csinálják meg rendesen.
  • ddt500 #3
    Emlékezvén a BF2 és BF3-ra leginkább a kezdeti őrületes bugoktól fogunk elájulni. Úgy mint folyamatosan ledobáló szerverek, véletlenszerű asztalra kidobás, csalás kiegyensúlyozatlanság minden mennyiségben. Amiket csak 1-2-5 év múlva fognak(vagy nem) kijavítani és a javítások néha több kárt okoznak mint hasznot.
  • Gyuszopapa #2
    Hát igen,majd mi is elájulunk de nem ahogy kinéz hanem a gépigénytől.
  • denevérember #1
    Kíváncsian várom az infókat :)